Kaktuscekirdegi Kızlar aranızda haftası büyük olup oruç tutan var mı? 26 haftalık hamileyim doktor tutmamı önermedi ama bi yandan da tutmak istiyorum sizce ne yapmalıyım🥹
ipeklinaismom Kaktuscekirdegi 33 uz bizde bende istiyorum enazindan hafta bir falan ama sormadım sorucam
asennaa Kaktuscekirdegi doktorunuz önermemiş, biz tutun desek tutacak mısınız, yani bebeğinizin ve sizin sağlığınızdan önemli mi
BabyAta Kaktuscekirdegi doktor önermediyse tabi ki de tutmayacaksın. Ben doktoruma sormadım bile çünkü hiç tutmayı düşünmedim…
Kaktuscekirdegi asennaa bir sıkıntı yaşayan yoksa diye fikir danışıyorum bu nasıl bir üslup çok kırıcısınız doktorum önermedi senden besleniyor ve su içmen gerek dedi tutarsan sahur ve iftar arası bol su içmemi söyledi tabiki sağlığımdan ve miniğimden başka hiçbişey önemli değil
48lipastelboya Kaktuscekirdegi haftan büyük olduğu için doğal olarak senşn yediklerinden besleniyor ben tutuyorum haftam 7+5
helin_gnkrld Kaktuscekirdegi 31 haftalığım kilo alma dönemi olduğu için bebek ister istemez uykudan uyandırıyor açıklığı için tutamıyorum o yüzden canım birde enfeksiyonum olduğu için bol su içmek zorundayım ☺️🫠
Yasmiyy Kaktuscekirdegi tutun siz bebekten daha önemli ya !! Sıktı artık şu postlarınız ya o zaman çocuk yapmasaydınız da ibaretlerinize devam etseydiniz bu kadar istiyorsunuz madem
Kaktuscekirdegi Yasmiyy sıktıysa neden postumun altındasınız acaba burası fikir danışma soru sorma yeri ya hani amacı bu bilmiyorsanız ben size hatırlatayım çocuğumun iyiliğini ve ibadetlerimi sorgulamak size mi kaldı lütfen başka postun altında ağlamaya devam edin bu kırıcı tavırlarınızı ve sizi ALLAHA havale ediyorum💐
yarensimom09 Yasmiyy kimseye böyle emri vaki bı şekilde hitap edemessiniz hanımefendi kibarca sormuş en büyük hakkıda okuma yazmanız vardır heralde uygulamayi kullanıp postlardan sıkıldiginiza göre. Size tavsiyem gözlerinizi dört açıp dikkatinizi cekmeyen başlıklara girip kimseye duyar kasmayın …
Ebrar_65 Kaktuscekirdegi teşekkür ederim canım benim🥰❤ yok canım benim yaa valla zorlanmıyorum canımın içi ❤
Zmra-13 Kaktuscekirdegi bende tutuyorum canim 19 haftalik hamileyim doktorum genelde bi skntı olmuyorsa tutablrsin bol su ic ama iftarla sahur arasinda diye uyarida yapti benimde enfeksiyonum var ona ragmen tutuyorum ama senin bebegin suyu azalir diye tutma demistir son haftalarda tavsiye etmyolar doktorlar sen doktorunu dinle her ihtimale karsi
yarensimom09 Kaktuscekirdegi 20 haftaligim bende doktorumla bu konuyu konuşmadım ama elimden geldikçe tutmaya çalışıyorum 🌸🤍
ASE6154 Kaktuscekirdegi canım ben 27 haftalığım bugün tuttum aslında yarın şeker yüklemesi yaptırıp sonuca göre aralıklı tutacaktım ama hocalar bile ilk ve son trimesterda tutmayın diye fetva veriyorlar o yüzden yarınki duruma göre belki haftada 1 veya 2 gün tutarım belki sadece kadir gecesini beklerim ki benim doktorum onayda verdi yani senin doktorunda önermediyse kendini zorlama.
yasemnkts 25 haftalığım tutuyorm . Gün içinde bir sıkıntı yaşamadım elhamdülillah. Sahurumu sağlam yapıyorm Zaten 11 gibi uyanıyorum. 7 ye kadar rahat geçiyor zaman.iftarda bol sıvı tükettim normalden daha fazla dikkat ettim sıvı alımına
Kaktuscekirdegi yasemnkts maşALLAH rabbim kabul etsin bende bi deneme yapacağım senin dikkat ettiğin şekilde dikkat edeyim bende su alımına💚🪴