asell13 Bukkreee yok canım normal idrar tahlili gibi veriliyor muhtemelen senden sürüntü almışlardır rahimden plastik biraz uzun bişe katıp hafif açıyolar rahimi onumu yaptılar acaba sana
Haticeburak06 asell13 o toz gerçekten işe yarıyor canım idrara çıkma ama 3 4 saat ben çok zorlanmıştım uyurken tuvaletm geldi tuttum mecbur🤭
asell13 Haticeburak06 ben bi uyusam kalkmam daha sabah çıkarım lavaboya ama sorun neden böyle tekrarlanıyor 🤷♀️ Veya tekrarlamaması için ekstra ne yapmak gerek ona çözüm bulmak lazım
Boncukk123 asell13 Eveet canım bende öyle acaba öyle mi acaba böyle mi diye diye gün geçiriyorum ama inşaAllah iyidir normaldir hersey stres yapmayalım ki bebişler de etkilemesin 🌸
bebegimhayalim asell13 yok canım bende de 3 tane üreme çıkmıştı yjnw 1 gunde çıktı sonucum antibiyotik kullanıp tekrar verdim ureme çıkmadı ondada 1 gunde çıktı sonucum
Patito__ asell13 hamilelikte nasil olur bilemiorm cnm hamile deilken bakilmisti ozaman bir haftaya on güne duzelmisti
Eliff_gny asell13 idrar kültürü bir haftayı bulabiliyor sonuç çıkması bende yaptırdım 1 hafta sonra sonuç çıktı
asell13 Bukkreee o çok zor canım ilk hamileliğimde bana da yapmışlardı yanlış hatırlamıyosam suyum gelmişmi diye bakmışlardı
yeni-annelik Özel hastanede idrar tahlili idrar kültürü ne kadara yapılıyor tahmini bir bilginiz var mı aynı sorun bende de var yarın doktora gideceğim yaptırmak istiyorum
Bukkreee asell13 evet ordaki ebe sen buna dayanamıosn normal hiç yapamazsn çünkü yarım saate bir bununla bakıoruz demişti