Haticeburak06 asell13 gece yatmadan önce toz verdi suya atıp içtim Antibiyotik kullandım 1 haftada Geçiyo ama ne yapsam yine beni buluyor 😢
Boncukk123 asell13 kesinlikle öyle gebelikte en çok karşılaşılan şey enfeksiyon bazen ne yapsak da olmuyor sağlıkla dolsun günlerimiz 🌸
asell13 Haticeburak06 aynen canım banada şimdi ondan verdi inşallah işe yarar kurtulurumda tekrarlanmaz
asell13 Boncukk123 doktorum çok rahat sürekli motive ediyor sıkıntı yapma olabilir üstesinden geliriz vs diyor ama evhamlanmamak elde değil
Bukkreee Bu kültür dedğinz şeyi nasıl yaptrdınz bni çatala çıkardılar canım çok yandı ağlamaya başladm bağrdm geri indrdiler yapamadm şimdi 35 haftadym
asell13 Bukkreee yok canım normal idrar tahlili gibi veriliyor muhtemelen senden sürüntü almışlardır rahimden plastik biraz uzun bişe katıp hafif açıyolar rahimi onumu yaptılar acaba sana
Haticeburak06 asell13 o toz gerçekten işe yarıyor canım idrara çıkma ama 3 4 saat ben çok zorlanmıştım uyurken tuvaletm geldi tuttum mecbur🤭
Patito__ asell13 hamilelikte nasil olur bilemiorm cnm hamile deilken bakilmisti ozaman bir haftaya on güne duzelmisti
Boncukk123 asell13 Eveet canım bende öyle acaba öyle mi acaba böyle mi diye diye gün geçiriyorum ama inşaAllah iyidir normaldir hersey stres yapmayalım ki bebişler de etkilemesin 🌸