Balbebek012 Becuk 2 hafta sonra işe başlamaya sen mi karar verdim yoksa Doktor’un öyle mi uygun gördü acaba bir de muhtemelen 32.haftaya kadar rapor almak istesen alırsın
Becuk Balbebek012 doktorum karar verdi. Memurların 6 ay heyet raporu hakkı var. Normalde rapor hakkım var ama gerekli değilse almak istemem. Çünkü bunun doğum sonrası da var. 6 aylık sürem dolmuş olur.
ekimannesi_ Heyet raporu nasıl alınıyor ve neden alınıyor acaba hanımlar? Bende çalışıyorum özel sektörde. Peki bu heyet rpsor alınca maastan yapılan kesinti pttden geri alınıyor mu
Rana010101 Bu heyet raporlarını nasıl nerden aldınız ya? Özel hastaneler bile vermedi bana hem deprem bölgesi görev yerim eşim de yok tek başımaydım konteynerda kalıyordum pıhtılaşma sorunum oldu hastanede yattım sonra 20 gün heyet verdiler o arada ben konteynerda kalmadım diye konteyneri de elimden aldılar. Otelde kaldım kaç hafta ve doktorlardan heyet raporu istediğimde vermediler hiçbiri.
Vandb Rana010101 doktordan doktora değişiyor sanırım benim aşırı bulantım vardır devletteki doktor 40 güne kadar rapor verdi eğer uzarsa hastaneye yatış yaparız birkaç gün heyet veririm dedi gerek kalmadı. Sonraki süreçte yine bir rahatsızlığım oldu özele geçmiştim ordaki doktor heyet konusunda sıkıntı olmayacağını dile getirmişti sonuçta doğumla ilgili bir durum riske atma şansı olmadığı için
hazal1991 Balbebek012 ben ilk hamileliğimde kullanmıştım ama riskli gebelikti covid dönemiydi hem, o dönem hemşireydim ben de ama amirlerim mecburi bişey diyemediler, izin-rapor-çalışma-rapor- covid idari izni şeklinde bitirdim
Ozgednc Balbebek012 Daha önce erken doğumla bebeklerimi kaybettim,tüp bebekle hamileyim,servikal yetmezlik var,3 kere kanama geçirdim,serklaj yapıldı,karnımdaki ikiz bebeklerimden birinin kalbi durdu diğeriyle yola devam ediyoruz,birde çalıştığım iş ağır
Gunes009 Balbebek012 14. Haftada serklaj ameliyatı oldum o zamandan beri raporluyum iki hafta sonra doğum iznine ayrılıyorum
Balbebek012 Becuk 6 aydan sonra memur öğrettmense kadrosu ilçeye çekilir heyet alır yine araştırın isterseniz
gocebeanne Balbebek012 6. Haftalıkken heyet raporu aldım doktorum 32. Haftaya kadar rapor verebilirim sonra doğum iznine ayrılırsın dedi.