Balbebek012 Bir arkadaşım memur 5 haftalık hamile ve kese de kanama varmış doktor rapor verecekmiş ben merak ettim hamile olup da hamileliği boyunca rapor kullanan var mı ne yaptınız amiriniz nasıl karşıladı
Vandb Balbebek012 risk varsa eğer hiç birşey diyemezler öğretmendim 40 gün rapor kullandım bulantılar yüzünden. Sonra toparladığım için başladım işe ama heyet raporu verip dönemi de kapatabilirdik. Hamilelik süreci olduğu için riske atamaz hiçbir amir
Makbulepoyraz Balbebek012 memur değilim ama özel sektörde çalışıyordum her ay heyet raporu alıyorum müdürüme gönderiyorum bı sıkıntı yaşamıyoruz kişiden kişiye değişir tabiki
Ozgednc Balbebek012 memur değilim ama hamileliğimin başından beri bende rapor alıyorum soru benim içinde geçerli mi 😁
1kediannesi Balbebek012 Memurum 12. Haftaya kadar raporluydum, sonrasında başladım sıkıntı olmadı şükür.
Limonlukekkk Balbebek012 15 gun normal rapor bi ay heyet raporu aldım hamileyım yani hiperemezis gravidarum vardı hasta hasta çalışamazdım memurun rapor hakkı var amire ne
dhbetul Kızlar 32. Haftada çalışabilir belgesi aldıktan sonra aile hekiminden veya kendi doktorumuzdan raporu alabiliyor muyuz?
Balbebek012 dhbetul alamazsın çünkü izne ayrılma hakkın var rapor alsan da izinden sayılır doğum sonrasına aktaramazsın maalesef🌸
Ozgednc Balbebek012 Daha önce erken doğumla bebeklerimi kaybettim,tüp bebekle hamileyim,servikal yetmezlik var,3 kere kanama geçirdim,serklaj yapıldı,karnımdaki ikiz bebeklerimden birinin kalbi durdu diğeriyle yola devam ediyoruz,birde çalıştığım iş ağır
Becuk Balbebek012 öğretmenim kanamam olduğu için en baştan beri heyet raporu veriyorlar. 14. Haftaya girdim. Sanırım 2 hafta sonra işe başlayacağım. Sonuçta bir sağlık sorunu varsa kimse bir şey diyemez. Geçici bir durum herkes idare etmek zorunda. Rapor bizim hakkimiz
Balbebek012 Becuk 2 hafta sonra işe başlamaya sen mi karar verdim yoksa Doktor’un öyle mi uygun gördü acaba bir de muhtemelen 32.haftaya kadar rapor almak istesen alırsın