Slnpkts evet 5 gün hastanede yattım 5.gün kontrolde anlık akım kaybı ortaya çıltı bizde de. 5 hafta karın çevresi geriden geldiğinden kordonu kopmak üzere dedi doktorum ama hemen sezaryene alındım. Bebeğinde solunum sıkıntısı yaşamadık ama hem gelişim geriliği hem akım laynı yatmasına sebep oldu. Emme yutma refleksi de gelişmediğinden ilk 1 hafta burnundan midesine hortum indirerek burnundan beslediler 2.hafta çok şükür reflekslerini kazandı. Size tavsiyem çıkmayın. Hastaneye yatın tekrardan. Ben çıkış yapmaya karar verdiğim gün benim doktorum olmayan başka bir doktor tevafuken beni ultrasona aldı. Hala ona dua ederiz. Allah bize bağışladı yavrumuzu başka açıklaması yok. Ben de çıkacaktım çünkü. İnanın ev eş, iş vs. hepsi bir şekilde kaldığı yerden devam edecek ama yavrunuz için gözetim altında olmanız sizi bir adım önde tutuyor bu süreçte. Şimdi yazarken 2 sene öncesine gittim. Lütfen kendiniz ve yavrunuz için hastanede kalın. Rabbime sığının, dua edin, Rabbim size bağışlayacaktır inşallah ☺🌸🙏💕