Firdevsars nunusmom sizin de vajinal bölgenizde sanki balyozla darbe yiyor gibi bir ağrı oluyor mu özellikle uzanıp dönmek veya kalkmak istediğimde bunu çok fena yaşıyorum
nunusmom Firdevsars olmaz olur mu elektrik çarpar gibi kasıktan vajinadan bi giriyor bacagıma iniyor bazen belime sıçrıyor aahh aahhh Allah yardımcımız olsun inşallah🤍
nunusmom umrumdadegil valla zor gidiyoe işte 😂 bi de 2,5 yasında kızzım (Enise Sena) var onun oyunuydu ilgilenmesiydi 😂 koşuşturmacalı geçiyor. 😅 bu minik haanımın ismi de Ayşe Mihrimah inşallah 🥰
umrumdadegil nunusmom ay inşallah kolayca doğurursun 😂 maşallah küçük hanım abla olacak😍 çok güzel isimleri Allah bağışlasın 😍
fatos2404 nunusmom amaan ilk hamileliğimde 29’da başlamıştı yalancılar 37’ye kadar sürdü doğumada sancısız gittim 20-25 dkka anca ağır sancı çektim acaba yalancılardan gerçeğe kalmadı mı 😂😂
Zeynepkrkytlli nunusmom yalancı sanci tam olarak nasıl oluyor Dün gece ben de yaşadım da acaba yalancı sanci mi bilemedim Yarın 28haftalik oluyorum bu arada
nunusmom Zeynepkrkytlli belli bir düzeni olmuyor ara ara geliyor gidiyor belli aralıklsrla ya da belli bir süre boyunca olmayanlar yalancı sancı oluyor gerçek sancı 5er dk da bi geliyorsa doktoruna gitmelisin 😇 yalancılar öyle olmuyor süresiz kafasına göre gelip gidiyoe 😂
Zeynepkrkytlli nunusmom yok o anlamda sormadım Nereler ağrıyor anlamında sordum😂 Benim karnım sertleşti ağrıdı belim ağrıdı midem bulandi da bir iki kişi yalancı sanci sadece karında olur yazmış Daha önce hiç yasamadigim için bilmiyorum
Zeynepkrkytlli nunusmom o zaman herkesin kendine has demekki Çünkü benim de öyle oldu ama biri öyle olmaz yazmış Ben bide dün biraz üşüdüm belki ondan da olabilir
Mineartcc nunusmom 34.haftadayim. 21.haftadan beri yalanci sancim var. Son Bi kaç haftadır günde 9 10 belki daha fazla oluyordur, insanın nefesini kesiyor resmen. :'(
nunusmom Mineartcc bnm de 24 haftadan beri var tek tük olurdu ama son 2 haftadrı baya sıklaşmaya ve şiddetlenmeye başladı ilk doğumumda çektiğim doğum sancısı gibi anlık bi giriyoe zıplatkyor valla 😂 kolayca sağlıkla kavusalım inşallah🤍🥰