nunusmom umrumdadegil ben de kendğmden şüphe ediyorım acaba diyorum psikolojik mi ağrılsrım delirdim mi falan 😂😂😂
umrumdadegil nunusmom bebişle uğraşıp duruyorum işte napim ya gaz sancıları uykusuz geceler yola devam🤦🏻♀️😂
nunusmom Firdevsars uuu sennki daha kötüymüş 😂 ay bn sancılar artınca herşeyi hazır ettim kapıya koydum ne olur ne olmaz diye bu hafta sonu ama bakalım ne zzmn gelecek bebiş of artık bekleyemiyorum yaa 😂😂😂
Firdevsars nunusmom sizin de vajinal bölgenizde sanki balyozla darbe yiyor gibi bir ağrı oluyor mu özellikle uzanıp dönmek veya kalkmak istediğimde bunu çok fena yaşıyorum
nunusmom Hilal92 e hadi sn sona gelmişsin maşallah bnmde düzensiz düzensiz 🥴 sağlıcakla kavusalımmda inşallah🥰
nunusmom Miracleee 😂😂 birden sancı girdi takip ettim düzenli belli aralıklarla belli sürelerde devam etti bnde ertesi gün gittim hataneye 4,5 cm açıklık vardı yatış yapıldı sonra doğum öyle işte 😂
nunusmom umrumdadegil oy oyy minnoş yaaa cennet kokuluu 🥲🥲🥲 sağlıklı huzurlu uzun ömerleri olsun inşallah🤍