premsesanasi ilaydaad23 biz de 101 🙈 Ikililere düşemedik bi türlü 😆 Doğum ne zaman dedi doktorunuz Nisan 9 gibi mi
ilaydaad23 Kadriyeeee ikinci gebeligim inşallah ikinci oglusum olucak 🤗 birkac eksigimiz var canta, hastane cikisi, emzik, biberon vs gibi. Camasirlarini yikamak icin erken diye bekliyorumm yani daha tam anlamiyla dort dortluk bir hazirlik yapmamışim gibi 🤭🤭😀
Kadriyeeee ilaydaad23 ooo benim de ilk gebeliğim aynı oğluşum olacak inşallah 🥰 bebek arabası ve ıvır zıvır alınacaklar kaldı . Sanırım ilk gebelik diye hazırlığa erken başladım 🙈🤭
Kadriyeeee baykuskiz sizin de erkek bebek geliyor sanırım 🐣 ayyy bizim bu dönem ful erkek bebek olmuş 😂
CooperBaby Kadriyeeee Ah aynı durumdayım. Say say bitmiyor, say bitmiyor.🙈😂 Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin bebisinizi. 🙏🏾
Kadriyeeee CooperBaby amiinnnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻bebişlerimiz bize sonsuz sabır göstermeyi öğretiyor daha doğmadan 🙈
ilaydaad23 Kadriyeeee benimde ikinci oldugu icin bu bebek arabasi vs gibi seyleri ilk oglusum da aldigim icin hazir bekliyor ikinci paşamı . dolayisiyla ikinci bebisin eksikleri ilk'e gore biraz daha belli başlı şeyler oluyor. Saglikla gelsin kuzular ne isteriz baska 🙏 evet bu sene erkek senesiymis oyle diyorlar gerci benim ilk oglum 3 yasinda 3 sene oncede erkek senesiydi benim şanşa bak 🤩🤩😀
Zeliha66 Kadriyeeee evettt. Kendimi bian dıslanmış hissettim 🙁 Fark etmemişim nisan anneleri etiketini
CooperBaby Kadriyeeee Yengec kadınıyım ve oldukca sabırsıııııız bakalım umarım dediginiz gibi bana da sabrı ogretir.🙈