likapaa53 3 yıl önce yaptım memnun kaldım ebeler ilgiliydi çok yardımcı oldular doğumumda bana şefkatle yaklaştılar güzel geçti odada tektim kendi odamda sancılarımı yaşadım rahat ettim tekrar olursa yine devlette yapmayı düşünürüm 💐
likapaa53 EdaninBebegi Evet doğumum öğlen 1 de gerçekleşti bir gece yatışım oldu akşam kadın doğum servisine almışlardı oraya belli saatlerde ziyaretçide gelebiliyor
likapaa53 EdaninBebegi benim zamanımda korona vardı o sebeple doğumda yanımda olan kişi dışında kimse alınmadı Eltim 2 ay önce soğum yaptı servise geçince ziyaret saatlerinde gidip görebildik bebeği 🙏
likapaa53 Erhanpoyraz Evet genel olarak çevremdeki herkes çok memnun hem doktorları hem ebeleri de gayet iyi oda konforu vs ilk doğumunu özelde ikinciyi devlette yapan arkadaşım da bana devlette daha rahat ettiğini söylemesi üzerine bende devlette yaptım birde burdaki özelin yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmamasından dolayı bir yakınımız sıkıntı yaşamıştı vs o yüzden devletten başka düşünmedim Ama araştırma çok kötü ebeleri ve doğumhanesii hiç memnun olana denk gelmedim
Erhanpoyraz likapaa53 Çok teşekkür ederim benimde ilk doğumum olcak 30 haftalığım eşimin işinden dolayı Kars tayız ve burda normal doğum yapmak istemiyorum özel hastanede yok memleketim Rize de yapmayı planlıyorum özel ve devlet arasında çok kaldığım için herkese sormaya çalışıyorum.Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için
Selensse Erhanpoyraz ben de Rize ya da Trabzon medikal park yıldızlıyı düşünüyorum çok arada kaldım devletten korkuyorum sezeryan da düşünebilirim çünkğ doğum için o nedenle korkuyorum
likapaa53 Selensse medical öneririm şarda yenidoğan yoğun bakım yok o nedenle daha güvende olursunuz 🫶🏻
Erhanpoyraz Selensse evet Şar hastanesini düşünüyordum ama ebeler hakkında olumsuz yorumlar duydum bu yüzden kararsız kaldım devlette mi yaptırsam diye ilk doğum olunca insan çok düşünüyor maalesef 🥺
likapaa53 Selensse şuan için bişey diyemem tabi benim zamanımda yoktu bi arkadaşımdan bunun için imza almışlardı oda öyle olunca ikinciyi devlette yaptı kendide demişti keşke baştan direk devlete gitsem Doktorda sabit kalmıyor başladığınız doktor bi anda gidiyor vs öyle sorunlarıda var ama imkanınız varsa gidip gelme gibi medicali daha çok öneririm özelde istiyorsanız