Sunshine__ HappyMom bohça kebabı ve tepsi kebabı Salata Havuç tarator Mantı Çorba 1-2 tabakta yumurtalı köfte Trileçe ve şıllık tatlısı
Deletedmom_99 HappyMom Bamya yemeği Yeşil fasulye Mantar soslu Makarna Tavuk çorbası Salata Sarımsaklı yoğurt Tatlı yok eşim sevmez. 🤣
myavocado Bugün tavuk suyuna şehriye çorbası, ekşili sulu köfte, pilav vardı. Yarın ezogelin, zeytinyağlı kabak yemeği, kıymalı makarna yapacağım. Artık son günler menü bulmak gittikçe zorlaştı 😅
Kelebekmisaliihayat Şehriye çorbası Mantarlı tavuk sote ve balık (eşim yapti) Salata Tiramisu (hazır)
Betullkaratass Günaydın 🌼 pilavım vardı dünden yanına da domatesli kabak yemeği yaptım salata yaparım birde veya cacık bide hazır tatlı şerbetlerim eşimle ikimiz olduğumuz için çok aşırı birşeye gerek duymuyoruz vallahi en başından beri 🥰
kahvesever__ Bugün ki menüm Kuru fasülye Pirinç pilavı Et kavurma Salata İçecek Havuçlu cevizli kek (dünden kalma)😂
Deletedmom_110 Kızlar bugün kayınvalidemleri davet ettim menüm şöyle 😍 Yayla çorbası İslim kebabı Fırında tavuk baget 🍗 Pirinç pilavı Kıymalı kuru dolma Yaprak sarma Ortaya yeşillik salatası Havuç tarator Mor lahana yoğurtlucam Çiğköfte olacak gene ortaya Mantı ortaya Tatlı olarakta kadayıflı muhallebi yaptım dün geceden.