Kelebekmisaliihayat melek77_ rica ederim. Nefis yemek tariflerinde pratik şeyler bulabilirsiniz belki. Bi de hafta sonu veya boş vakitte yemekleri sıcak şekilde kavanozlara kapatıp bir haftalık yemek çıkaranlar oluyor. Onlar da pratik oluyor, içinize sinerse
Kelebekmisaliihayat Rabiul tel şehriye çorbası Makarna salatası veya makarna + salata Muhallebi/puding
Kelebekmisaliihayat Rabiul ben fasulye veya nohut yaptığım zaman fazla haşlıyorum sade şekilde. Hasladigimdan ayırıp buzluğa atıyorum. Dolaba ayırdığınızı başka bir gün pilavda, salatalarda kullanabilirsiniz ya da direkt yemeğini yaparsınız. Pratik olur.
Sema_1nur Rabiul mercimek çorbası ve ya şehriye çorbası yanına da pilav ya da makarnan olabilir yarım saatte hazır olabilen yemekler
Kelebekmisaliihayat Ezogelin çorba Karnabahar yemeği Nohutlu pirinç pilavı Salata Muhallebili kadayıf
Sena-3427 Yüksük çorbası Beşamel soslu fırında tavuk yemeği Basmati pirinç pilavı Coco star pastası Herkes aynı şeyler yapmış benimki farklı olsun arasıra yaparım favori menüm şiddetle tavsiyem👌🏻👩🍳
Sema_1nur HappyMom iç Anadolu da çok yapılan sulu yemek Kesme aşı Bulgur pilavı Salata Fincanda kadayıf
Rabiul Sema_1nur mercimek yapacağım ona karar verdim zaten kaç gündür canım çekiyordu zaten 🙈 İzmir köfte yaparım belki yanına