melek77_ İlk hafta izinli olduğum için rahattı ama şimdi iftara 15 dk kala evde olabiliyorum bana pratik, hızlı yapılabilecek yemek önerisi olan var mı kızlar?
Mstfmom melek77_ dolaptan sarma köfte benzeri şeyler olabilir yada birgün önceden dinlenecek yemekleri yapabilirsiniz karnıyarık dolma fasulye vb yeyleri
Kelebekmisaliihayat melek77_ şehriye çorbası (tel şehriye daha çabuk olur) Makarna Yoğurt Pratik diyince bu şekilde önerebildim Eğer önceden haşladığınız tavuk varsa sehriyeli tavuk salatası falan olabilir. Hem besleyici ve doyurucu olur
melek77_ Mstfmom dolabımda da sadece taze fasulye var hazır olarak bugün mantı ve içli köfte aldım böyle böyle geçecek kalan 3 hafta teşekkür ederim önerileriniz için ☺️🧚🏻
melek77_ Kelebekmisaliihayat teşekkür ederim önerileriniz için şehriye çorbasını yapacağım salatayla yarın ☺️☺️
Yaprakdokumuseverr Misafirim var 💕 Nohut çorbası Ciğer tava Pilav Fırında kaşarlı mantar Mevsim salata Haydari Çikolata ganajlı tart
Sinem_2534 Bizde eşimin amcasinin evine davetliyiz menüde Pilav Kuru köfte Tavuk eti butu Sarma Sulu kirmizi etli nohut Ayran çorbası Salata
Techr Tavuk şinitzel Fırın patates Isırgan yemeği Salata Cacık Dün akşamdan domates çorbası vardı menü biraz ne bulursak o oldu canım hiç bir şey yapmak istemiyor😒
Kelebekmisaliihayat melek77_ rica ederim. Nefis yemek tariflerinde pratik şeyler bulabilirsiniz belki. Bi de hafta sonu veya boş vakitte yemekleri sıcak şekilde kavanozlara kapatıp bir haftalık yemek çıkaranlar oluyor. Onlar da pratik oluyor, içinize sinerse