Yazmelegi_ Lokanta usulü Mercimek çorbası Karışık dolma(dolma biber,Patlıcan,kapya biber,kabak) Salata Yoğurt Kadayıf tatlisi
Techr Karnıyarık Pilav Cacık Patates salatası Ezogelin çorba Yaprak sarma (buzluktan) Kedidili pastası (Misafir menüsüydü)
Nur5892 Karisik sebze kizarttim onun uzerine kiyma serdim firina vercem Mercimek corba Salata Pilav Hurma tatlisi Sulu kofte
Nehirimmm28 HappyMom HappyMom bugünki menü kuru fasulye şehriyeli bulgur pilavı salata yayla çorbası rabbim kabul etsin inşallah ♥️
Sancez56 HappyMom bulantımdan hiç bişey yapamayan ben eşim yapıyo bugünde sağolsun kaynişime gidiyoruz ne çekiyo canın dediler köfte dedim 😂😅 bulantıdan inşallah yerim
muallimannem Sancez56 maşallah ne güzel şanslisiniz 😍 bizim eşte yemek seçer kendi de bişey yapamaz sebz hiç yemez hergun ne yapcam diye düşünüyorum kaynanadan zaten hayır yok 37.haftama kadar geldim Allah büyüktür kimseye muhtaç etmesin kendim yapiyorum herseyimi 🙄
Asu_moi HappyMom Şehriyeli yoğurt çorbası Fırında patlıcan köfte sarma Pirinc pilavı Cacık Mercimek salatası
Sinem_2534 Kuru köfte Tavuk butu Pilav Patates kızartması Mercimek çorbası Tatlı olarak muzlu muhallebi 😍🌸
Kelebekmisaliihayat Mercimek çorbası Etli kuru fasulye Pirinç pilavı (et suyuyla) Salata Turşu Ayran/meyve suyu Ramazan pidesi de kendim yaptım Miss