myavocado Kıymalı şehriye çorbası Etli patlıcan yemeği Makarna Sütlaç bugünün menüsü idi, yarın da aynı menü ile devam edeceğiz 😊
elmaelmaelma Merve_50 benim kayınvalidem sarmanın yanına hep pilav yapar, o daha beter 😂 bazen bir de patatesli börek yapıyor bu ikisinin yanına 🤦🏻♀️ Allah’tan tatlı pek yapmaz, yoksa onu da sütlaç yapardı muhtemelen 🤣
Kelebekmisaliihayat elmaelmaelma haha güzelmiş. Ben de iki yemekte pirinç olmaz deyip sürekli yemekte değişiklik yapıyorum. 😅 O zaman pirinçli bi menü Yayla çorbası Biber dolması ve yaprak sarma Bezelyeli pirinç pilavı Pirinçli salata (bulamadım buraya) Sütlaç
elmaelmaelma Terbiyeli tavuk çorbası Kuzu pirzola Bulgur pilavı Fırında patates Kabak mücver Gavurdağı salata Kadayıf sarma Ben tavuk suyu çorba ve pirzola yemediğim için ve oğlum bu yılın ilk orucunu tuttuğu için biraz fazla oldu çeşit olarak☺️
_ruyaninannesi_ HappyMom ezogelin çorbası Sade pirinç pilavı Fırında kızartılmış et ve patates Etli nohut yemeği Salata Hayırlı ramazanlar 🤲
Suheda19 Merhaba anneler bir hafta önce ilk bthcg 90.22 bir haftanın sonunda 1945.56 çıktı sizce gidişat nasıl yardımcı olur musunuz ? ❤️
Ayseclik Anne köftesi yoğurt çorbası patates kızartması makarna tatlı yok meyve var çünkü gebelik şekeriyle uğraşıyorum şu aralar 😢