Emanetimmm Mercimek çorbası Fırında beşamel soslu ıspanak Patates salatası veya Cevizli erişte kararsızım Yoğurt
Btl_akkurr kahvesever__ tamamda nasıl yani karnıyarık falan mı yoksa ben patlıcan yemeklerini çok seviyorum ama değişik çeşidi mi onun için sordum
Ebbruc Bugünki menüm🌸 Mercimek çorbası Lahmacun Güllaç Tabi evime gidebilirsem 😂 kayınvalidemlerdeyim şuan
myangelson Bugün adet oldum ağrım var o yüzden çok çeşit yok 😅 Karalahana çorbası (laz çorbası derler bizim orada) Soğan dolması Turşu Pastane güllaç 😂
tugcesakzci HappyMom Mercimek Çorbası Patates Püresi Çanağında Tavuk Sote Bulgur Pilavı Salata Muhallebili Kadayıf
yasos Domates Çorbası Etli Nohut Patlıcan Musakka Pirinç Pilavı Kaşık Salatası Revani Tatlısı Hayırlı İftarlar 🌸
ilkgozagrim__ Eşim hamburger ekmeği ve hamburger köftesi aldı da hamburger yapıcam yanına da patates kızartması
Aybike042024 HappyMom Domates Çorbası Kuru Dolma Sütlaç (Dolmada sütlaçta pirinçli ama canım çekti ☺️)
Techr Terbiyeli tavuk çorbası Taze fasulye Pilav Salata Magnolia tatlısı Dünden azıcık yaprak sarma vardı