Aryaam Melos066 inslh bnde o hafataya kadar gelirim erken doğum riski var bizim sağlıcakla kavusalimmn yavrunuza inslah
13Gamze08 Melos066 bizde 37+0 dan gün sayıyoruz ağrılar ve ani sızılar başladı üç dört gündür Rabbim kuc kuvvet versin sağlıcakla gelsinler 🙏🏼🌼
mavikalpvemavikalp Melos066 bende 36+1 çok yoruldum artık hem uykum var hem uyuyamıyorum yıldım ayol😭
Dodomom Melos066 bizde 37 haftalik olduk bebek bir hafta önden gidiyor. Yalancı sancılar oluyor midem bulanıyor az ama . 25 sezaryan yada 28 mart demişti doktor. O da bu cuma belli olacak NST den sonra
e_blue_sky_a 13Gamze08 37+3de sancı ile acil sezaryene alındım. Kalp atışları kötüleşmisti. Nst yi ihmal etmeyin
Melos066 mavikalpvemavikalp ay kuzum öyle deme şükret Rabbime evet çok zor o kadar agirlastik ki hele bu son haftalarda ama Allah’ın gücüne gider İsyan etme Allah’ım huzurla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Melos066 Dodomom hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah bizim bebişin kafası aşağıda normal gibi gözüküyor doktorum hiç sezeryan demedi bende istemiyorum zaten inşallah hayırlısı olur🥰
Melos066 Efnan3443 yaaa inşallah çok güzel geçer tek nefeste kurtarsın rabbim saglicakla kavuş yavruna 🥹🥰
Dodomom Melos066 Amin 🌷hepimizin bebişler sağlıklı gelsin İnşaAllah. Benim 2 sezaryan bu arada 3 sene geçti ama bebeğin kilosu yüzünden mecbur yine sezaryan birde boyu üzün. Hayırlısı ne diyelim
H_kubra 37+3 olduk benim çok rahat geçiyor hamileliğim bebeğin hareketleri de yavaşlamadı hareketli yani bakalım bekliyoruz. Ama 40 ı bulur diye de düşünmüyor değilim hayırlısıyla gelsinler bakalım 🤲
Sym_nr H_kubra bizde 37+3üz güzel geçiyo şuan ama 1er hafta geriden geliyomuş bana da 40 haftayı bulur gibi geliyo cinsiyetimiz kız 🧚♀️🩷