gulika11 Sevvalll42 benimde 1 haftadır filan arada sırada kasıklarımda batma oluyor ve rahimde arada şiddetli ağrı oluyor sonra geçiyor bide karnımın alt kısmında dokununca rahimde sertlik var inşallah gebeliktir adetime 16 gün var hayırlı haberler alalım inşallah🤲
Elifacndk Benimde kasıklarım da çok farklı bir ağrı var nefes alıp verirken gülerken tuvaletimi yaparken et kırığı gibi bir ağrı yatıyorum Şuan mesela yine ağrı var ve bugün hiç geçmedi yerleşme ağrısımıdır kızlar
Tgcmr Mommya bende senim gibiyim salı kan 237 persembe 607 cıktı doktorum carsamba cagırdı ama karnımda dun beri agrı var ara ara ama korkuyorum
Elifacndk Tgcmr valla bilemedim bende karnımı içime çekiyorum mesela bi batma ağrı bilemediğim için sormak istedim
Elifacndk Mommya yaa😂 hani bi gün çok ağır iş yaparsın ertesi sabah kalktığında kolların da bacaklarında ağrı olur ya bizde et kırığı derler😂
Tgcmr Mommya ben hamıleyım evet ama bu karın agrıları beni ürkütüyor ilk cocugumda olmadı cunku daha tutunma aşaması ya
Mommya Tgcmr korkma inşallah bebişin azıcık kazıyordur yerleşeceği yeri 🥰 Allah hayırlı mübarek etsin evladını bana da dua edin 🌸