erikarpuz rumeysa_mom üzülmem zaten istemiyordum henüz teşekkür ederim kan vermek için saat sayıyorum yüreğim ağzımda resmen
aslan1905_ erikarpuz kız yüreğin ağzında olmasın 🫶🏻 Bende hazırlıksız yakalandım hak 6 hafta bitiyor 🌸 kuşu köpeği yavrum diye sever oldum 🥶 eğer hayırlı ise değerlerin yüksek çıkar inşallah ♥️♥️ haber ver emiiiiii
erikarpuz merylii_ hayır çünkü adet oldum bu sabah 😂 kıpkırmızı kan ve kasık ağrısı var yerleşme olması imkansız
Annetubis erikarpuz benim iki defa böyle çıkmıştı hatta kaç dk beklettim olmadı heralde dedim kan verdim sonuç pozitif şu an 38+5 ile oğluşumu bekliyorum🩵
Busearden @“erikarpuz”# @erikarpuz Benimde böyle cikmisti çok silik inanmamistim şuan 9 haftalık hamileyim 😅😅👍👍
papatyaolsun erikarpuz evet ihtimali var benim 3 gün boyunca yaptığım testler silik çıktı, koyulaşmadı. Birkaç gün sonra da adet oldum zaten
erikarpuz papatyaolsun dediğiniz gibi oldum bu sabah adet oldum iki test silik çıkmasına rağmen teşekkür ederim
papatyaolsun erikarpuz umarım hakkınızda hayırlısı olmuştur sanırım henüz istemiyordunuz. Ben de geçen ayki aşılamamda silik görüyordum hep o yüzden tecrübelenmiştim biraz