Kubraakgn0 gizem_15 Yok yavrum bebişi göremedik sadece keseyi gördük ve beslenme keseside olmuşmuş boş gebelik değil dedi daha çok küçük görünmemesi normal dedi
Maral2024 aslan1905_ aramızda 3 gün var benimde 29 ocak sat yarın ilk kontrolüme gidicem inş kalp atışı duyarım bundan önce bir kürtajım oldu kalp atışı olmadıgı için dua edin kızlar 🤲🏻🤲🏻 🌸
gizem_15 Kubraakgn0 yok 2 hafta sonra gel dedi doktor kalp atisinida duyalim dedi ben bugun gittim ultrasonra 4+6 cikti sat a gore 6 hafta
Kubraakgn0 gizem_15 Bende geçen cuma gittim 5+5 dedi adet tarihine göre 6+4 dü bakalım bu cuma bidaha çağırdı görübilicez mi bilmiyorum hiç
HavvaKosar Kubraakgn0 Geçen hafta gittigimde bebeği görememisti haftaya geldiginde göremezsek müdahale edebiliriz dedi yarın kontrolüm car işte o yüzden merak edip istedim ultrasonu
ZehraNur21 Sat ile ultrason aynı olmaması geç döllenmeden olabiliyor. O yüzden sizinle aynı sat olanlar kalp atışını duyabilir siz duyamayabilirsiniz. Kızlar dua edin bana da bu hafta duyabileyim. Geçen hafta az atıyor sıkıntı var demişti gün geçmiyor stresten☹️
Kubraakgn0 HavvaKosar Bende bi sıkıntı demedi ya görmemeiz normal daha çok küçük zaten haftasına göre 1 hafta geride demişti inşallah düzgündür bi sıkıntı yoktur canım 🥰🥹
Kubraakgn0 Sevim1902 Bizde de cuma günü kalp atışı yoktu kese vardı sadece bu cuma kalp atışını duymaya gidicez duyarız inşallah ☺️🥰
Edsn Ben de bugün bebeğimin kalp atışını duydum ,son adet tarihim 21 Ocak 7+1 oluyor ama ultrasona göre 6+4 olduğunu söyledi doktor ilk kez gittim doktora iyi oldu defalarca stres yaşamadan böyle
Kubraakgn0 Edsn Rabbim bizede nasip eder inşallah dinlemeyi sağ sağlim kucagınıza alırsınız inşallah 🥰❤️
gizemyyyy Edsn sat tarihimiz sizinle aynı ben 5+6 iken gitmiştim keseyi gördük bu cumartesi kalp atışı için gideceğim inşallah bende sizin gibi görürürüm tebrik ederim tekrardan sağlıkla geçsin süreciniz 🙏🏼
Aminealeyna Ayazmom___ ilk kızımda hiç çatlamadım ikinci kızım yolds 29 haftalık yine çatlamadım kullandığım tek şey nemlendirici canım
Kubraakgn0 Papatyaa2 Yaa ciddimisin nerden anladın ☺️🥰 kız bebek belirtilerinde bulantı ve agrı olur diyorlar bende de rahim ve kasık agrısı çok fazla var sabahlarıda çok bulantı oluyor nasip ya sağlıklı olsun da inşallah 🥰