Haticeburak06 Anneeadayi3 gün içindede gayet normal hareketleri eskiden yürüken anlamazdım ama artk yürürkende hissediyorum tekmelerini
Mrvslcht Anneeadayi3 olabilirr yanii hiç etmezse bence sıkıntı yapmak gerekir çok azda olsa var benim olmazsa doktora giderim bide sende böyle alt kısımda kalp atışı gibi atımlar oluyor mu hıçkırık desem değil çözemedim
Babykalamar Ben 25 haftalığım ama inanılmaz hissediyorum hareketlerine biraz da kilonuza bağlı olabilir çok zayıfsanız daha fazla hissedersiniz ya da bebeğinize bağlı da olabilir daha sakin bir bebekse
Anneeadayi3 Babykalamar canım 25,27 arası çok hareketliydi bizimki de bu hafta bir durgunluk oldu diyorum cevap verenlerden anladığım kadarıyla normal bir durum 30. Haftada daha fazla olucak herhalde
Babykalamar Anneeadayi3 benim ikinci gebeliğin ilkinde oğlum 16’dan sonra full hareketliydi o yüzden bilmiyorum yani 28’de hareketsiz olduğunu hiç hatırlamıyorum. Ama belki sizin gün yoğunluğunuza göre hissediş şekliniz değişebilir
Greenleaf Anneeadayi3 28+5 im, akşam saatleri-gece uyku vakti hissediyorum, ayrıca sabah uyandığımda ve gün içerisinde daha çok öğle saatlerinde