Anneeadayi3 Kızlar sorum başlıktaki gibi hareket durumunuz bu haftada nasıl az mı çok mu hissediyorsunuz merak ediyorum durumlar nasıl yazar mısınız
Yesimtknr Anneeadayi3 gün gün değişiyor odaklanınca çok hissediliyor ama hareket halinde olunca çok fazla hissetmiyorum
ZeynepDuru17 Anneeadayi3 ben 29 olcam yatarken baya hissediyorum gündüz okadar olmuyo çünkü hareketli olduğumuz zaman bebeğin amniyon sıvısı sallanıp beşik etkisi veriyor uyuyor bebek o yüzden ama ileriki haftalarda daha çok hareketli olur
Susamtohumu2 Anneeadayi3 28 hastalığım son zamanlarda kendimi çok şiş hissediyorum ondan heralde hareketleri de çom derinden hissediyorum bazen uzanınca çok hareket ediyor
Anneeadayi3 Yesimtknr bende de öyle odaklanisam uzanirsam hissediyorum bu hafta yoruldum ondan öyle oldu galiba normalde daha fazla hissediyordum
Anneeadayi3 Mrvslcht aynen bende bu hafta bu şekilde düşünüyorum taşıma telaşından diyorum kendimce yoruluyorum ama bı garip olmadım değil
Anneeadayi3 Susamtohumu2 şiş derken ödem gibi birşeyse tuzu kesin derim benim bir kaç gündür aşırı iştahım açıldı birde
Yesimtknr Anneeadayi3 hiç hareket etmemesinden iyidir bazen çok korkuyorum hemen yatıyorum hissediyorum içim rahatlıyor
Mrvslcht Anneeadayi3 olabilirr yanii hiç etmezse bence sıkıntı yapmak gerekir çok azda olsa var benim olmazsa doktora giderim bide sende böyle alt kısımda kalp atışı gibi atımlar oluyor mu hıçkırık desem değil çözemedim
Susamtohumu2 Anneeadayi3 tuzu çok çok az kullanıyorum ve günde 3 lt ye yakın su içiyorum ödemden ziyade midem hemen şişiyor 2 lokma bişey yiyorum afedersiniz çıkaracak gibi oluyorum karnımda çok büyüdü
teacher-mom21 Anneeadayi3 burda aşırı hareketli yorumları seni üzmesin benim de 28 de azdı sonradan bebeğimin makat pozisyonun da olduğunu öğrendim ve cidden haftalar ilerledikçe çok hissediyo olacaksın 🌸
Anneeadayi3 teacher-mom21 ay umarım dediğiniz gibi olur geçen hafta çok güzel hissediyordum bu hafta yorucu geçti o yüzden galiba duruldu dediğiniz gibi inşallah hiç yerinde durmaz
Aytlkya 28 hastalığım bazen içerde halay çekiyor bazen çok sakin ama arkadaşların dediği gibi bebeğin kendisine odaklandıgın zaman hissediyorsun baya sık
Anneeadayi3 Aytlkya odaklandigim zaman elimi koydugumda elimin altına geliyor ama genellikle akşam yattığımda falan az sürüyor geçen hafta çok hareketliydik
teacher-mom21 Anneeadayi3 benim de öyleydi 28 de hareketi aşırı azalmıştı sonra düzeldi gece sadece azıcık hissederdim yakında ne tekmeler yiyeceksin ☺️ sıkma canını sağlıkla gelsinler bebişlerimiz amin