NimetDilmen SsAnk_04 2 qün qecince yaptm 800 lerde cktı beta hcg. Gec döllenme olmus 5 qün. Sanırm ondan yüksek cktı
Pln1994 Benim de reglimden 3 gün geçince eczaneden testle yaptım önce pozitif çıkınca inanamadım yanılma payı olabilir diye daha sonra kan testiyle 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim canım hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤗🙏😇
Merveee1 SsAnk_04 ben adeta 3 gün geçti yaptım negatifti adet söktürücü içtim yine olmadı sonra tekrar yaptım çift çizgi çıktı suna 5 haftalık
BL08 SsAnk_04 3gun vardi adetime.belirtileride vardi.test yaptim.2ci cizgi cok hafif cikti.2gun sonra koyu cikti.8haftaligim simdi.Rabbim olmayanlarada nasib etsin
mrwt157 Adetim hep 3-5 gün geç olurdu veya birkaç gün erken. Her geçişte test yaptığımda negatif çıkardı üzülürdüm 1,5 sene bekledik hiç hamilelik oluşmadı. En son adetim 7 gün geçti ben de yine adet olacağım geç oluyorum zaten diye düşündüğümden test yapmadım eşim yap diye ısrar edince ilk defa pozitif çıktı ama havalara uçtuk 🤩 hemen gitmedim kan testine de adetten 15 gün sonra gittim 1000 çıktı b-hcg geç döllenme yani benimki de 🤭 çok şükür şimdi 19. Haftadayız ve bebişimizin cinsiyeti bu hafta belli oldu kızım olacak prensesim olacakmış 🧚🏻♀️🥰 çok nazlı çok bekletiyor bizi bu gidişle adını da Nazlı koyacağım 😬
Ocia SsAnk_04 sanki hamile olduğumu biliyordum 1 hafta geçti test yaptım direk çift çizgi çıktı bir hafta sonra da doktora gittim ultrasonda gördüler 6 haftalık olmuş bile benim yaramaz ☺️