Selvidaglar Kızlar acaba bu hcg farklı olmasının sebebi neydi ki ☺️ Yani aynı gecikme tarihinde farklı hcg değerlerimiz çıkmış şimdi bakıyorum da ne acaba bunun sebebi
SsAnk_04 Selvidaglar evet bende şimdi benimki neden az diyorum çünkü ben adet gecikmesinin 2.gününde 60 ı gördüm. Daha kontrole gitmedim korkmaya başladım şimdi çok düşük geldi benimki
Selvidaglar SsAnk_04 hiç korkma canım boyle olup sorun yasamayan bir suru insan var bunun illaki bişeyle alakası vardır ama neyle ben de bilmiyorum bilen yazsın 🙈
Anne_Son SsAnk_04 döllenmeyle alakalı sanırım yani evet adet tarihleri aynı Oluyor ama herkesin döllenme zamanı farklı oluyor korkmayın
Anne_Son Adetten 1gün önce evde test yaptım ikinci ciZgi netti 2 gün geçtikten sonra hastanede test yaptırdım beta hcg 451 çıktı 😇
Ahidem32 SsAnk_04 2 gün geçti 3. Gün test yaptım iki çizgi çıktı sonra hemen doktora koştum değerlerim de 1000 üzerindeydi. 5+5 olduk hayırlısıyla
Betulzerya SsAnk_04 3 günüm geçmişti tabi ben gunumun gectigini bilmiyordum o gün adet olucam sanıyordum ve telefondan uygulamaya bir baktim 3 gunum gecmis idrarda çıktı ertesi gun kandada çıktı
Annesininbalbocugu SsAnk_04 Ben adet olacağım gece eczaneden test aldım yaptım Sonra çok şükür bebisimin olacağını öğrendik 😂 Şuan çok şükür Rabbime 39+4 haftaligim bebişim dogucak inşallah rabbim olmayan herkese bebiş versin inşallah onlarda bu güzel duyguyu tadar
Mmerwe SsAnk_04 adetime 2 hafta vardı tesadüfen dahiliyeye gitmem gerekiyordu orda verdiğim kan da beta hcg 63 dü o zaman öğrenmiş oldum beklemiyordum
Zeynep30 SsAnk_04 ben geciken 1.günde idrarda yaptım test 2. Çizgi silik çıktı aynı gün kan verdim o gün çıktı netleşti😍
SsAnk_04 Cyla2014 anlayamadım ? Bebeği soruyosunuzz ama dahaa ilk muayeneme bile gitmedimkii😊😊 yani kendi sat ı ma göre hesapladığımda şuan 4+5. Öğrendiğimde 3 gün oldu Doktor randevumuda haftaya aldım 5+2 ye denk geliyo kese görünür inşallahhh😰
Btlkhrmnozz Adet günüm gecikmeden yaptım test ve kan tahlili o kadar hissettim gecikmesini bekleyemedim 😂😂