tatlibebegim_ busbus14 benim 1.saat tokluk 194 çıktı doktor diyetisyene gönderdi ama gitmedim kendim diyet yapıyorum işte sürekli evde ölçüyorum ama düşmüyo hiç anlamadım
busbus14 izobellaaa-_- şekerden şüphe etti yaptırdım sınırın azcık üstünde çıktı şimdi şeker takibi yapıyorum
izobellaaa-_- S12e28h46 bende bugün gittim 24+1 730 gram 32 cm dedi iyi dedi ama nasıl bilemedim oğlum çok zayıf doğmuştu bu nasıl doğacak merak ediyorum ultrason çok yanıltıyor 😢
Aytlkya En son 20 haftalıkkken gittim 600 gramdı 28 haftalık oldum yarın kontrolüm 1 kiloyu geçmiştir diye düşünüyorum 🤲🤗
izobellaaa-_- busbus14 bugün gittim bende 24+1 730 gram 32 cm dedi ilk hamileliğim de oğlım zayıf doğmuştu acaba bu nasıl doğacak çok merak ediyorum 😢
Selinmoon izobellaaa-_- kız sen sanki çok sık mı gidiyorsun 😂 en son kilosu da yakın haftadaydı sanki
izobellaaa-_- Selinmoon evet kuzum. Ahshshsh pakette istediğin kadar git 🤣 2 hafta oldu yada olmadı gidiyorum vallahi 😃
Tugce-K Selinmoon aynen gittiğim gün benimde şeker yüklememde olucak😊 inşallah iyi sonuçlar alırız😅🙏🏻