Lykiav Kızlar 5+3 haftalık olduk ve kanamam var. Leke gibi ama afedersiniz küçük tuvaleti yapınca akıyor az az. Normal mi
Karsu123 Lykiav benimde aynı 5 hafta 5 günlük adet günü kahve lekem olmuştu ertesi gün test yapmstm ve doktorumu aramıştım dupaston vermişti bugün de hafif peçeteye sürdükçe geliyor arada yarında randevum var bir ay önce kimyasal yasadm sabahtan beri bende korku yaşadım Allhim güzel sonuçlar olsun🤲
Eda1353 Yerleşme kanaması olabilir ama yinede doktora gitmekte fayda var benim 4. Haftamda kanamalarım oluyordu Progestan başlatıldı fitil olarak alıyordum ve kanamalarım yok oldu belki seninde kullanman gerekiyordur endişelenme 🌸
gayeinal98 Karsu123 ay bende 5+5 im bende bi önceki kimyasalda ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan yarın doktora gideceğim
Karsu123 gayeinal98 naptinz bugün gittinz mi ben keseyi gördüm Allh izin verirse 10 gün sonra kalp atışı dedi içinizi rahat tutun💐
Karsu123 Lykiav kimyasalda ilk kan değeri verildikten sonra ikinci kan değerinde düşme oluyor değer düştükten sonra kanama oluyor 🥲
Lykiav Karsu123 ben geçen hafta cuma kan verdim 49du ve bir daha kan vermedim. Aradan 1 hafta geçti kanamam var. Kimyasal gebelik olabilir mi sizce
Karsu123 Lykiav artış sağlıklimi degilmi bakılması açısından kan tekrarlanmaliymis %66 dan fazla artış olması gerekiyormuş sizin ikinci kan değerini bilmeden birşey demek doğru olmaz siz yarın doktora gidin
Karsu123 Lykiav benim kimysalda ilk 96 çıktı 6 gün sonra gittim 46 ya düşmüştü ve kanama geldi bir gün sonrada 🥲🥲
ZehraNur21 Kanama ya düşükten oluyor ya birliktelikte rahim kasılmasından oluyor. Doğum hastanesine gidip görünün durmuyorsa. Çünkü devam ederse kese bozuluyor.