Mavii17 teacher-mom21 teacher-mom21 kendim istersem sezeryan 15.000 demişti şubat sonunda ama fiyatlar yükselebilir de dedi
Ebrar-21 ZehraNur21 valla elinden gelene kadar sezeryana yonelmiyor . Normla doğum taraftarı dediğim gibi iki ablam 3 cocgundada onda doğum yaptı
ZehraNur21 Ebrar-21 çok ilgili biri ben de çok memnunum. İnşallah ikimize de o doğum anı nasip olur. Sağlıkla alalım kucağımıza.
Zeynep_2147 Nevraq ya öyle mi ilgiden kasıt ne yani tam bilgi mi vermiyor banada biraz soğuk geldi kararsızım
Nevraq Zeynep_2147 ben şuan genesise gidiyorum muayenem en az 15 dakika veya daha fazla sürüyor ben oraya gittiğimde çok fazla muayene edilmedim ağrım sızım olduğunda yarım yamalak cevaplar aldım ama herkesin görüşü farklı tabi
teacher-mom21 Mavii17 ben devlet Hastanesi’nde yaptım ama o da başarısız oldu çünkü o şekerli şeyi fenalaşıp kusmuştum zaten şekerim yokmuş aksine çok düşük
Mavii17 teacher-mom21 önce randevu alıp kontrole mi gittiniz yoksa direk mi gittiniz devlete bağlar hastanesi size bir fiyat verdi mi sormuş muydunuz
Mavii17 teacher-mom21 Bugün kontrole gittim doktora sormayı unuttum sekreteri de vezneye yönlendirdi oraya da sordum ama şeker yüklemesine göre değişiyor 50 tl ile 300 tl arası fiyatı oluyor dedi ama o da tam emin değildi
Mavii17 teacher-mom21 Devlette randevu öğleden sonraya var yakın tarihler de 26.haftamdayım son haftalara girdiğim için oranın da fiyatını merak ettim devlette bulamazsam mecbur oraya gideceğim
teacher-mom21 Mavii17 fazla olacağını sanmıyorum hiç sormadim ama ben bir daha gebe kalırsam asla şeker yüklemesi yapmam