Kızlar yarın 16 haftalık olucaz nasipse hurma yememin bi sakıncası olurmu 1 yada 2 tane bilenler yazabilirmi aranızda ☺️
Gebelikte hurma yemek
Bişi olmaz cnm 3.4 adet tüketelrsin
Merveee1996 çok yeme son haftalarda ye doğum için rahmi açıyor diyorlar ondan dedim
Merveee1996 rahmi yumuşatıyo bu yüzden pek tavsiye edilmiyor
Anneadayiii__ çok yemem zaten evet biliyorum rahim açıklığı oluyo ☺️ Yinede sorayım dedim fazla tüketmem zaten 2 yada 1 yeterli olur
Mervee__ çok tüketmem zaten anca son haftalarda nasipse yerim 😂
Merveee1996 son aylarda yenmesi gerekiyor hurma
momofmychildren evet biliyorum qma bende yiyorum bı aralar bişi olmıyor fazla tüketmemeye özen gösteriyorum
Dün açtım bu posttan 6-7 tane yemiş bulundum inşallah bişey olmaz 😁 aşırı canım çekti
Merveee1996 rahim kaslarını gevşettigi için fazlası önerilmiyor ama ben ramazan basladigindan beri iki günde bir tane yedim iftarlarda. Abartmadan bu şekilde yemenin zararı olmaz demişti doktorum.
Merveee1996 bayılırım hurmaya 3 hamilelikte her gun gebeligin başından sonuna kadar yedim hiç bişi olmadı ☺️
Cok bilmişlik yapmayayım herkeste ilaki aynı olmaz ama ben oğluma. Hamileyken başındada sonunda baya yedım hiç bırsey olmadı. Dogumum da sezeryan oldu zaten oglum terstı. Suan yıne hamileyim az önce hiç yemedi isem 10 tane yedim
Anneadayiii__ acaba kaç gun onceden yemeye baslanılması lazım
Merveee1996 acaba ne kadar tuketsem faydası olur 38 deyim sancı bile yok bebek kanalda çatım müsait
Merveee1996 27 haftalığım ikiz gebelik. Doktoruma sordum yiyebilirsin dedi. Bende abartmamak kaydıyla 1 yada 3 tane maksimum yiyorum. Bebekler için muzdan 10 kat daha besleyiciymiş. O yüzden canım isterse tek sayılarda olmak kaydıyla yiyorum.