Prmdkanneee Kızlar var mı belirtisi olan test yapan? Benim bat 17 kendimce belirtiler uyduruyorummm öyle işte inanılmaz yorgunluk uykusuzluk sanki vajina bölgemde pıt pıt bi sancı, kasiklarim da sanki öyle bir şeyler emin de olamıyorum birlikte bekleyelim 🌸🥰
Sunshine123 Prmdkanneee benim belim çok ağrıyor ve çok halsizim. Ama ben çatlatma iğnesi oldum onun etkisi olabilir
Nurellata Prmdkanneee Benim bat 16 belirti mide yanmasi kasıklarımda bazen şişkinlik oluyor rahatsiz edici ve bazen midem bulanıyor ama o bence psikolojik 😅 cuma gunu test yapmayı düşünüyorum inshallah
Dunyammmm Prmdkanneee benimde bat 16 ile 18 i arası 🤭😍 belirti noarmlden farklı olarak olan tek belirtim 5 gündürfalan kahverengi akintim var bide kasiklarimda batmalar oluyor canm
ikincibebegimiistiyorum Benim de Bat 17 ya da 18 olacak, ben de aşırı yorgun hissediyorum sürekli uyumak istiyorum. Mevsim geçişinden de olabilir tabi ama ben de kendimce bahaneler uyduruyorum :)
Prmdkanneee ikincibebegimiistiyorum ay galiba benim de öyle ama sabah test yapıcam siz sabirsizlanmiyor musunuz 😂
ikincibebegimiistiyorum Prmdkanneee Sabırsızlanıyorum tabi ama daha çok var olsa da çıkmaz. Artık bat geçmeden yapmama kararı aldım ama bakalım dayanabilcek miyim 😂
hera-daisy Uyku sorunu yasayan var mi? Uyuyamiyorum cok az 4-5 saat uyuyabiliyorum Son iki haftadir bu sekilde
noble1 Benmde bat 16 sabah test yaptım negatif🥲 belim ağrıyor ama belirti olayına takılmıyorum hiç artık alıştım. insan kendini dinlerse her şey belirti gibi gelmeye başlıyor 🤭 çarş a kadar varsa çıkar diye düşünüyorum testte yapmaya devam etcem bakalım. Klomen kullanmıştım biraz ümitliydim bu aydan🥲
Prmdkanneee noble1 benimde bat 17 test yaptim ama koca bir negatif 🥲 hayırlısı artık bende iki gün sonra belki yarın tekrar ederim nedense benim içim bi hoş sanki var gibiydi ama nasip işte beklicez 😇
ikincibebegimiistiyorum Kızlar bu sabah kalktığımda tüm dudağım uçuklamıştı. Üst dudağım fena halde, hiç böyle bir şey başıma gelmemişti. Bu bir belirti olabilir mi?
ikincibebegimiistiyorum Prmdkanneee Hiç bilmiyorum ki, sürekli kendimde bir belirti arıyorum. Bu ay böyle yapmıcam demiştim ama sonuç yine aynı :) Stres yaptım bağışıklığım düştü herhalde.