esindogantirak Sena’yı da düşünebilirsin, hem anlamı çok güzel, dinimizce de tavsiye ediliyor, hem de çok yakıştığını düşünüyorum kız çocuğuna. Benim de oğlum olacak 20+3teyiz hala bir isim bulamadık, doğumda hastahane odasında ismini koyacağız muhtemelen 😅😅
Babyone1 Oykum76 merhaba kızımın ismi Özüm ismini duyan da çok beğeniyor öneri olabilir ya da suan hamileyim eğer kız olursa Önem koyacağım 🥰
Kevo00 Merhaba Leyla ismini tavsiye ederim kız olsaydı biz Leyla ismini koyacaktık hem anlamı çok güzel hem de annemin adı olduğu için erkek olacağını öğrendik ismi Kaan olacak inşallah
merylii_ Oykum76 anlamları ile yazıyım. Ayşil: Dolunay Belen: Türk mitolojisinde yolculuk tanrıçası Gökben: Mavilik içinde, engin Gökçe: Gök gibi güzel, gösterişli Bengi: Sonsuzluk Pelin: Keskin kokulu yayla çiçeği Tomris: Demir sesi Benim hoşuma gidenler, kızım olsaydı Gökçe koyacaktım.
Ecenazz7898 @"BirazbundanBirazonda BirazbundanBirazondan1 gökçe Göksu kızlarımın adı şuan yine hamileym cinsiyet bilmiyom ama gökle devam etmek istiyordum gokcil güzelmiş 🥰🥰
BirazbundanBirazondan1 Ecenazz7898 gök ile devam edecekseniz koyun güzel olur. 😅Türkiye de az konulan bir isimmiş. Araştırınca öğrendim.