1prensesannesi__ Ebrarabla_06 dimi ya oturmus kara kara düşünüyo sanki minnoşum 🥰 carsamba kontrolum var tok karna ve tatli yiyip gidicem bu sefer ki görebilmek icin cok heycanliyim anlatamam 🤗🤗
Ebrarabla_06 1prensesannesi__ Evet annesi kara kara düşünüyor doğduktan sonra anneme neler yapabilirim diye🤭 çarşamba günü mutlaka bekliyorum haberini Bir de idrara sıkışık bir şekilde git çikolata iyidir ama idrar sıkışık olduğu zaman yerlerinde durmuyorlar 😁
Mrsselvinaz 1prensesannesi__ nazlanıyor size ☺️ limona iç tavsiye ederim acayip hareket ediyor benim ki.Yada en sevdiğin yiyecekten ye bak görürsün nasıl kımıldıyor.
2prensesannesiiii 1prensesannesi__ ya bizimki de böyle kafa arkasını görüyoruz sırt omurga ve popo😂 şuan 19+4 haftalığız ama bizimkini dr söyledi kız kesin dedi valla ekranı evirdi çevirdi bacak arası baktı boş dedi ama aynı bu pozisyonda bizim kızda 🥰 Foto bacak arası bu arada🥰
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 yaa denerim dicem ama ben idrara sıkışık olunca hapsirmaya bile gelemiyom 😂😂 carsambayi sabirsizlikla bekliorjm bende
2prensesannesiiii 1prensesannesi__ yaaaa hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah 🙏🥰🌺🤌🏻 Allah gönlünüze göre versin sağlıcakla 🙏
1prensesannesi__ 2prensesannesiiii amin Allah hayırlısını versin kiz erkek farketmiyo ama onemli olan merakimin giderilmesi 😂
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 hahaha bi düşününce ultrasonda doktor bakarken bacaklarimi arasinda süzüldüğünü hayal ettim 😂😂😂😂😂
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 😂😂 sorma valla bide ben bu gun gidemedim kizim hastaydi saglikocaginda da kontrolum vardı o yuzden bu gun o isleri hallettim yarin insAllah 🥰
Buseirgit 1prensesannesi__ ultrasona girmeden yarım saat önce çikolata ye ve portakal suyu iç kıpır kıpır olur 😊