1prensesannesi__ Kızlar tam 18 olduk net cinsiyet ögrenemedjm gitti cocuğum sırtını dönmüş nur yüzünü bile göremedim bu sekilde anlayan cikarmı cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum carsamba gunu kontrolum var insAllah görürüz 🥰
huysuz__ 1prensesannesi__ benimki de böyle duruyodu yetmez gibi oturmuştu 😅 zor da olsa tahmin yaptı yüksek ihtimalle kız boş gibi bacak arası dedi. Size tahmin yapmadı mı dr çıtı pıtı duruyo kız diyesim geldi 😍
Ebrarabla_06 1prensesannesi__ yaaa ama ne kadar da tatlı arkasını dönmüş Allah’ım ben onu yerim yerim yaaaa 😋😋
1prensesannesi__ 170420 doktorumda oyle dedi uyuyo hareketli görmek istiyorum dedi benim cocukta gece uyanik olanlardan 😂😂 insAllah bidahakine 2 tane cikolata yiyip giderimde ogrenirim meraktan catliyorum 🤣
1prensesannesi__ huysuz__ tahmin yapmadı askim ya uyuyodu hareket etmedi 😂 cikolata ye haftaya gel dedi daha onceden erkege benzettim demisti ama tam zamani gelince kendini saklayiverdi kuzucum 🥰
1prensesannesi__ goktugalpmom tok sayilmazdim evet kizim oglenci okula gidiyo sabah erken gittik o da duysun cinsiyeti diye 😅
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 dimi tüm kemikleri görünüyo hamile oldugumu yeni yeni idrak etmeye basladim desem yeridir cok guzel melegim 🥰
Ebrarabla_06 1prensesannesi__ Evet kız o kadar şirin görünüyor ki anlatamam sana Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 dimi ya oturmus kara kara düşünüyo sanki minnoşum 🥰 carsamba kontrolum var tok karna ve tatli yiyip gidicem bu sefer ki görebilmek icin cok heycanliyim anlatamam 🤗🤗