Monsteraa HappyMom şükür kavuşturana ❤️ eşim için kalkacağım sahura ama ben oruç tutamayacağım malesef uyanir uyanmaz açım diye kalkiyorum çünkü 🙈 tutan herkesin niyetlerini kabul etsin Rabbim kolaylaştırsın. Yine de o şuuru yakalamak adına diğer ibadetlere yöneleceğim cümlemizin ibadetlerini kabul etsin inşallah Allahim🤲❤️
DidemUmut ikiminikannesi_ merhaba bende de gebelik şekeri var ben dün doktora gittim ama sormayı unuttum tutmayı çok istiyorum bende 18 haftaligim size doktor mu tutma dedi acaba
ikiminikannesi_ DidemUmut bana diyetisyen dedi doktor kontrolüm cuma günü ama sormayı düşünmüyorum artık çünkü benim maalesef açlığımı uzadıkça şekerim fırlıyor ondan dolayı h8c bırakmazdım ilk hamileligimdede tuttum ama nasip yeterki sgaljkli dönsünler seneye onlarla tutarız insallah bej birde insulin kullaniyotum
Yasee1 HappyMom Allahın izniyle tutucaz eşimle😌 Fırından poğaça filan getirmiş yumurta haşlarım biber patates kızartması yaparım domates salatalık yoğurt böyle şeylerde hazırlarım oh nis😀 Rabbim herkesin orucunu kabul etsin inşallah🙏🏻
Sysedayilmaz HappyMom bugün ki menümüz patates kızartması kahvaltılık ve rulo börek (hepsi dondurulmuş ürün 😅) ben tutamıyorum ama eşime
Tatlianne38 18 haftalık hamileyim…tutmayı denicem..tek sıkıntım su…ben normal günde bile 5 litre su içen biriyim…su bağımlılığım var … inşallah tutabiliriz..amin
Serendipity16 HappyMom ben çok buruğum bu Ramazan ya zaten tutmıcam ama risk durumum var yatıyorum genelde eşimde o yüzden sen kalkma ben hazırlarım dedi arada kalkarım ama öyle tek olması üzüyor beni oruç tutmayınca da Ramazan’dan bir şey anlamıyorum Allah birdahaki seneye nasip etsin inşallah 🥺
Arasefeannesi İlaç kullandığım için tutmayacağım sahur menüm : biber patates kızartması üzerine domates sosum vardı onu dökücem yumurta haşlıcam ortaya yeşillik salatası kahvaltılıklar ve patlıcan biber dolması vardı yerse eşim onuda ısıtırım ve tabiki çay Rabbim daim eylesin bi sonraki Ramazanı şerife kavuşmayı nasip etsin sofralarımız bereketlı olsun Amin Ecmain HappyMom
Dida HappyMom Ben 4 haftalık hamileyim tutacağım inşaallah 🤲🏻avokado, yumurta, peynir, tam buğday ekmeği ile kahvaltı yapacağım 😋
Arasefeannesi Mymommm 33 teyım bende bu aylardan sonra bebegın kılo alımı hızlanırmıs oruçlu olmanız bunu etkiler diye düşünüyorum sağlık ocağındaki ebe şunu söylemişti bıseyler yedıkce bebek oynar ve bebegın hareketlerini kontroletmelısın Rabbım yanlış yapıyorsak affeylesın ama kaç saat yemek yememiş olacaksınız ve bebek hareketlerı yavaşlayacak dusunsenıze 2 saatte bır bısey yerken kaç saat yıyıp icmeyeceksınız ayrıca sağlıkçı olarak oruçtutup nstde bebek hareketı hıssedılmedıgı için gebelere orucunu bozdurdugumuz oluyordu doktor ısteğiyle Mymommm
Sinemm13 HappyMom 2 hamileligimde de Rabbım nasip etti orucumu tuttum inşallah bu seferde tutacam sahur için uyanığım bende bebişimde Rabbım kolaylaştirsin
Demet-Eser Bende 37 . Haftamdayim cok açıklıyorum acaba denesemmi bilemiyorum ilk gunu tutunca hepsini tutmak zorunlumuydu acaba yaa 🤔
ucuncuyeanne Mymommm benim iki hamileliğim de Ramazan’a denk geldi hatta ilkinde oruçlu idim suyun geldi o şekilde gittim hastaneye. 3500 doğdu İkinci bebeğim de son bir ayimdi tutum o da 3900 doğdu. Şuan 18 haftaligim yine tutacağım inşallah. Şeker tansiyon hastalığınız yoksa deneyin ama. Vücut aç kalınca bebek beslenmiyor anlamına gelmiyor yine anneden almaya devam ediyor
Ekinokss İkinci gebeliğim ilkinde tutamamıştım :) 16+3 oldum bunda tutmayı düşünüyorum bugün deneme bakalım 😁 Haşlanmış yumurta, avokado, tam buğday ekmeği , yeşil zeytin, tam yağlı peynir , domates ve laktozsuz sütümü de içtim ve yarına hazırım 🤪🤍
FatmaNur2525 HappyMom ben 12 haftalık hamileyim tutmayı düşünüyorum inşallah zorlanmam doktora sormadım ama sahurda da kahvaltı tarzı yiycez .
mehtap4925 HappyMom Tekirdağ’dan selamlar sahur hazırlığı yapan hamişlere de selam tutamıyoruz ama kalkıyoruz çünkü biz anneyiz ve eşiz 🥰🥰