annesininballisi Sema3425 göstermedi bizimki ☺️ doktor sadece bi tahminde bulundu kesin değil dedi. Bu hafta kontrolüm var bakıcaz artık 🥰
Bs3547 23haftayız ilk defa hamileliğime geldi denicem ilk gün için bünyem zayıf ama çok istiyorum zorlanırsam tutamam die deneme yapıcam Allah rızkını veriyor rabbim herkese kolaylık versin 🙏
Esonuzzz Dilekemine Bende 2 haftalık hamileyim doktoruma bende sormadım ama denemek istiyorum vitamin ve prilam de kullanıyorum
ozgeerkan73 Ebrarabla_06 Amin canım inşallah 🙏 inşallah bütün hamile annelerimiz bebislerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır 🙏💙
Lilasmom O kadar çok istiyorum ki tutmayı ama gece bile acıktığım için uyanıyorum bişeyler atıştırıp tekrar uyuyorum sizler ne yapıyorsunuz
Kapadokya Birufakanne bende 9 haftalık hamileyim doktor ile irtibata geçtim hamilelikte uzun süre susuz ve aç kalmanın önerilecek bir durum olmadığını belirtti.
Galya15 HappyMom tutamam maalesef ki ilk doğumum ramazana denk gelmişti bunda da bebişim gelişimi gerideydi ilk haftalarda olmamıza rağmen riske atmak istemiyorum ama eşim için sahur ve iftarda özenerek her şeyi yaparım
Tuba-M55 23 haftalığız normal gün içinde iki üç saat bişe yemediğim de elim ayağım titriyo. Oruç tutmayı da çok istiyorum bilmiyorum ne yapsam. Tutabilen hamileler acaba sahurda ne yiyo
251211 HappyMom eşim için kalkıcam yumurta ve gözleme kahvaltılık vs. 26. Haftadayım şeker rahatsızlığımdan dolayı tutamıyorum Allahım tekrarına erdirsin 🫠🫠
N_A_Z_L_I_M rich_mom Ne kadar güzel yazmışsın karı koca sizi tebrik ederim. Ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah. Gerçekten her gün teheccüd namazına kalkıyormusunuz?Allah razı olsun senden ve eşinden kardeşim. Vallahi çok etkilendim ☺
rich_mom N_A_Z_L_I_M senden de Allah razı olsun Rabbım herkese nasip etsin hidayet versin. Yaklaşık 1 yıldır hergun kalkmaya çalışıyoruz kalkamadigimz günler elbet oluyor ama o da nazarlık olsun diyoruz:)
Minigiim-vebenn52 HappyMom emzirme döneminde olduğum için eşime hazırlicam sahura kadar otururum gözleme ve kahvaltılık yapıcam yanına da çay 🤲🏻çok şükür kavusturana 🌸
15894899 Selam kızlar hayrlı ramazanlar herkese oruç tutmak istiyorum 9+5 haftaligm folik asit kullanıyorum onu ertelesem birşey olurmu ve kan pıhtılaşması için iğne oluyorum
YldrmNUR 15894899 folik asit çok önemli. Kan sulandırıcı da öyle. Sahurda olabiliyorsa sahurda olun ilacınızı sahurda için
Korkmaz55 HappyMom Tansiyon hastası olup oruç tutacak olan kardeşim var mı, günde 5 ilaç kullanıyorum ama tutmayı da çok istiyorum denesem mi denemesem mi bilemiyorum.