DamlaAcaTre Merhabalar bugün alttan muayene oldum çok korkuyordum ve acımadı desem yalan olur ben yaptırabildiysem bence herkez yaptırır sonrasında lekelenme olabilir dedi doktor ama insan yinede korkuyor😏
Selime444 DamlaAcaTre bende korkuyodum ama kalp atışlarını duyduğu için yapmadılar normal muayene oldum
reflesha DamlaAcaTre bugün bende oldum açılmam varmı diye baktılar korkulucak birşey değil ama tuhaf bir his
Bktbkt Hiç bir sıkıntısı olmuyor cnm o çatala kaç kez yattım sayısını bilmiyorm İnan 🙄 için rahat olsun bir sorun yaşamazsın gebelik açısından
Rumeysaozcan Bktbkt herkesin aynı olmuyor evet kimisi kolay kimisi zor ama benimki okadar zor duki Doğumdan korkma sebebimdi
gizemmm Rumeysaozcan mantar ya da enfeksiyon varsa ondan da çok acı olabiliyor bende mantar varken çok kötü olmuştu sonra hiç öyle olmadı
DamlaAcaTre Rumeysaozcan hadi yâ zor bir durum bakalım hayırlısı ya Cnm acımadı degil acıdı tabi ama inletmedim ben allahtan😀
Bursali Rumeysaozcan kac haftalik gebesiniz neden inlettiniz bende agladim ilk baktiginda hamile degildim ama 😑
Bktbkt Rumeysaozcan ben acısından yada zorluğundan bahsetmedim cnm sıkıntı olmaz dedim bebek açısından 😌
DamlaAcaTre [bilinmeyen] çatı kontrolü için normal Doğum için yapmak zorunda yoksa anlayamaZ açılman var mı yok mu nasıl anlıcak ki🤔
DamlaAcaTre [bilinmeyen] benim çatıniçin yapıldı az kaldı Doğuma son haftadayım hafif leke oldu simdilik yok çok şükür