gozdeee41 Hcrkrklu benim erken dogum riski oldugu için hazırladım bile kiz nolur nolmaz sizde çok geçe kalmayın😇🥲🥹
nzlbrn gozdeee41 bende 30+2yim eşyalarını ütüleyip dolabı düzenledim ama o hastane çantasını asla hazırlayamıyorum inşallah bayram tatiline kaldı 🤣
zeynepsg 30+5’deyim . Doğum 15 Mayıs gösteriyor ilk gebeliğim inş hayırlısıyla gelir. 32. Haftada izne ayrılacağım bebeğimin kıyafetlerini o zaman yıkayıp ütüleyip hastane çantasını vs hazırlayacağım
Rbs6008 Bizde 30+6 olduk Dr 23 Nisan 7 mayıs arası planlıyoruz dedi sezeryan olcak zaman geçmiyor sanki
nzlbrn gozdeee41 çalışıyorum ya eve pert gidiyorum zaten bir de üstüne ev işlerine üşengeç bir insanım o yüzden bayrama erteledim 😅
_mom92 gozdeee41 çok yüksek degil sekerim bir kac kez sinira yakin olmustu ama biraz onde gidiyor kafa ve gobek dikkat et dedi korktum acikcasi. Belki de genetiktir cocugum bizim gibi biraz göbüşlü olacaktir 😂
gozdeee41 _mom92 valla sizle aynıyız şekerlerimiz bile aynı bizimkide kafa göbüş onden gidiyor ama olsun sağlıklı olsunlarda dimi😇💙