Dryaeymn Rojii Ben Gebze’de oturuyorum doğumumda Farabi de olacak yüksek ihtimalle Murat epözdemir gittiğim doktor yıllardır aynı doktora gidiyorum özeldeydi şimdi devlete geçti o yüzden bende orda düşünüyorum doğumu bi aksilik olmazsa
Damlay536 Rojii ben Gebze’de oturuyorum farabide arkadaşım yaptı hiç memnun kalmadı ben tuzlaya gitmeyi düşünüyorum doğuma 38 haftalık oldum bugün
Alpsmommm Rojii ben 2019 da yaptım nasipse ağustos ayında tekrar orada yapmayı düşünüyorum ben memnun kaldım çok ilgilenmişlerdi 2 kişilik odada kaldım doğum sonrası doğum zamanı doğumhanede tek kişilik odada sancı ve doğum yapıyorsun ama sezeryanı bilmiyorum
Meleknurcinar Dryaeymn bende murat epözdemir gidiyorum ve çok memnunum ve de çok ilgili bir doktor acaba sezeryani kaçınci haftada alıyorlar bilginiz var mı
Dryaeymn Aysennur1 Ben de hem özel hem devlet takipliyim eşim devlette doğurmamı istemiyor bakalım napcaz ilk oğlumu özelde doğurdum gördü rahatlığını yanımda falan kaldı şimdi kalamayacağı için istemiyor
Aysennur1 Dryaeymn gerçekten öyle ya arladaşım Farabi de doğum yaptı aşırı zorlu oldu Farabi sen gözüm korktu açıkcası
Dryaeymn Aysennur1 Kardeşim de orda yaptı benim ama refakatçi hariç baya güzeldi aslında erkek almadılar kocası geldi biraz durup gitti ama kadınlar falan sıkıntı olmadı 4 kişi durduk akşama kadar
Dryaeymn Meleknurcinar maalesef canım normal doğum yaptım ilkinde bi aksilik çıkmazsa yine normal olacak
Damlay536 Rojii ebeler çok ilgisiz odaya kapatıp gitmişler kızı sancısı en yoğun aşamadayken odalar 10 kişilik dedi tuvaletler çok pismiş çoçuğu enfeksiyon kaptı zaten
Dryaeymn Rojii Doğrudur birşey diyemem ben 5 yıldır sadece o doktora gidiyorum ilk doğumumda da ona gitmiştim özeldeydi memnun kaldım o yüzden muayeneye gidiyorum yine özele de gidiyorum aynı zamanda ama Murat beyden daha memnunum açıkçası
Aysennur1 Rojii sezeryan olacaktı normal doğuma zorladılar sezeryan oldu yarası dikiş tıtmadı yüksek tansiyon çıktı çocukta enfeksiyon oluştu bir hafta hastanede kaldı çok zorlu geçti sürec