Kızlar suan 8 haftalik hamileyim ama 15 haftalik gibi konsere gitmeyi düşünüyorum if performans da sigara içimi yasak yani duman altı değil. Giden oldu mu hamileyken ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? Bi sakıncası olur mu doktora da danisirim ama önce deneyimleyenlere sormak istedim

Merviiss ben konserede gittim yurtdışına uçakla festivalde ayakların şişmesi dışında bir sorun olmuyor 😂🫠

Merviiss ben sesli ortama girince bebek çok hareketleniyor ve ben korktuğunu düşünüp gitmemeyi tercih ediyorum. Vicdan yapıyor olabilirim 😊

Merviiss ohoooo ne festival ne konser kaldı hepsine gittim sadece akşamları ayaklarım şişmişti 😁

Bircandeniz sanırım o eşeklerden biri benim :) 9 haftalık hamileyim :) sabah 4 de kalkıp 5 de işte oluyorum ve işte tüm gün tulum maske bone şeklindeyim :) yeri gelince ağır kaldırma da var yeri geliyor hiç oturmuyorum :) şükür bi problemim olmadı şimdilik 🙂

Ahsen-Hamza herhalde yaa her bir şeyde hamileye bir sıkıntı olsaydı kimse üreyemezdi. Tabiki de dikkatli olunur ona bir şey demiyorum ama konser nedir yaa böyle saçma akıldan uzak soru olabilir mi