Sulemrullah Sumeyyesummer evime gidim ağrıyı evimde çekeyim dedim ona da izin yok. Buraya hapis oldum. Gelen giden parmağını rahme kadar sokuyor.
Hamdiyevural Sulemrullah acilmaniz var bırakmazlar sancida vermisler siz kağıt da imzalasiniz sanırım doğum olana kadar sancıniz geldikte ikinizin sancı durunca burnunuzdan derin nefes alıp agzinizdan verin birileri masaj yapsın belinize iyi gelir saglikla gelsin bir avazda kurtulun insallah
Sumeyyealts Allah yardımcınız olsun dilinizden sümmes sebile yesserahu ayetini düşürmeyin her sancıda okuyun
Melodimm Sumeyyealts Allah yardımcınız olsun.Neden sezeryana almıyorlar.Riskli diye bilmiyorum çok uzun olmus.
srnkckdlgc Sumeyyealts rabbim tez zamanda kurtarsin kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebeginizi kucaginiza aldiginzida tum acilarinizi unutucaksiniz korkmayin bol bol dua edin🙏🏻
eylemm09 Sulemrullah resmen 1 gün sürmüş doğumunuz ya açılma olmuyor madem neden bekletiyorlar sizi bu kadar acı içinde sana dua ettim 🤲🏼
Bebekligiller Sulemrullah evet yorgunluktan uyuyorum sancıdan tekrardan uyanıp inliyordum. Rabbim yardımcınız olsun. Sürekli sure okuyun. Benim aklıma sure gelmiyordu Allahım yardım et diyordum sadece. Bana ilk önce vajinadan sonra koldan verdiler.
Hamdiyevural Bebekligiller sancıniz geldikce ikinin biri varsa yanınızda sırtınıza masaj yapın iyi gelir bide çömelip kalkın açılmamış hızlı olur inşallah 4 cm ile gitmissiniz bn 2 cm ile gitmiştim 7 saate doğurdum
Mariaa Allah şafi isimiyle şifa versin hayırlı ebelerle doktorlarla karşılaştırsın sag salım kurtul evladınla Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn Rabbim Hz.yunusu balığın karnında kurtardığı gibi senide bi avazda kurtarsın inş Amin 🤲
Sumeyyealts Zeehraaaa Zeynep kamil devlet hastanesi diye biliyorum oradayım demiş devlet hastanelerinde son ana kadar sezaryene almıyorlar maalesef ama sanırım arkadaşı aldılar sezaryene 3 saattir girmemiş
Zeehraaaa Sumeyyealts ya ne kadar zor bir durum allah yardım etsin inşallah bundan sonrası rahat olur
Instauser Sulemrullah canım ne yaptın bugün bol bol dua ettim senin için. İnşallah sağlıkla almışsındır yavrunu kucağına.🥹🙏🏽