Deletedmom_87 pisirmede koyuyorum ben
çiğden mi koymalıyım/pişirip mi
Merve1414 Evet canım bende öyle yapacam❤️
Deletedmom_87 Rica ederim afiyet olsun🥰
Deletedmom_87 çiğden koyulur
Çiğden de koyuyorum pişmiş de koyuyorum. Haftasonu kahvaltısı ya da misafir için çiğden koyduğumu pişiriyorum ama bazen sadece oğlumun beslenmesine lazım olacaksa ya da sadece eşim için yapacaksam 2-3 tane için fırın çalıştırmak istemiyorum.
O zaman pişmiş olandan çıkarıyorum gece yatmadan. Sabah da tost makinesi veya airfryerda ısıtıyorum, taze pişmiş gibi oluyor zaten.
Deletedmom_87 çiğden koyun pişireceğiniz zaman çıkarıp beklemeden fırına atın kızartacaksanız biraz bekleyin buzluyken sıçrama yapar
Reina evet canım teşekkür ederim ❤️
elmaelmaelma Peki patatesli yaptınız mı aynısından tadında falan bozulma oluyor mu patatesin
mervemurat16 Tamam canım çok teşekkür ederim🥰❤️
Deletedmom_87 valla ben pişiriyorum çiğden de koydum daha önce ama pişmiş olanı daha çok işime geldi
-meso- onu deneyecem canım❤️
Deletedmom_87 çiğden koy. Çıkarınca yumurta sarısı susam sürüp firinlarsin
Azra8Engin Evet canım öyle yapacam teşekkür ederim 🥰❤️
Deletedmom_87 Çiğden koy canım ben hep öyle yaparım
Duygu_52 Tamam canım teşekkür ederim 🥰❤️
Deletedmom_87 ben cigden koyuyorum soslamadan kuru yufkayla sarip atiyorum buzluga pisirecegim zaman cikarip sosa batirip pişiriyorm
Suhiss Bende öyle yapacam teşekkür ederim canım 🥰❤️
Deletedmom_87 haşlanmış patatesle yaptım, tadında bir değişim olmadı. Çiğ patatesli börekler de var ama onları denemedim hiç, dondurucuya da koymadım.
elmaelmaelma tamam canım çok teşekkür ederim 🥰❤️
Deletedmom_87 koyun sonra cikarin aksamdan buzunu salsin kizartip yiyin direk yufka ve ic malzeme baska hicbirsey yok