Kbrasuer Dderryaa parol kullan canım bende kullanıyorum ve antibiyotik ile düşün 1 bin gr hapta hemde yani salgın var bebege gecer enfeksiyon doktordan iyimi bilcek herkes korkma bu kadar
Dderryaa Kbrasuer acile gittim dün bişey yapmadılar vitamnli serum yedim iki tane bide parol taktı faydasını bile görmedm
Brlgry Kbrasuer gidiyorum parol hap verip yolluyorlar 😔 evde soğuk kompres ile kendim kontrol altında tutuyorum 🤷♀️
Dderryaa Brlgry aynen canım beneğimi merak ettim ne durumda merak etmeye başladm pazartesi gidecem doktora
Dderryaa Kbrasuer brn hamilr olduğumu bilmiyordum bi kasa nar yedim hergün koca bi tanesini kendim yiyordum ilk aşerdiğim oydu ama bilmiyordm
Selim_Alparslan Dderryaa geçmiş olsun kuzum bol dinlen c vitamini al limon mandalina portakal ye ıhlamur nane limon iç ballı . Ben 3. Ayımda ağır grip geçirmiştim Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz sanada Rabbim şifa versin dikkat et 🙂🧚🏻♀️
Dderryaa Selim_Alparslan amin inş canım sana geçmiş olsun iyice ilerliyor her gün nasıl atalatacam bilmiyorum 😓