Dderryaa Bulut74 cennet hurması falan da yeme dediler doktora sordm ye dedi her kafadan ses çıkıyor valla bende içiyorum c vitamnlarini çokta yiyorum
Bulut74 Dderryaa valla ben hurafelere pek inanmam, o yüzden herşeyi yiyorum içiyorum. İlk kızımda da öyle yaptım bunda da öyle yapıyorum. Yoksa herkesi dinlersek çocuk gelişmez ki. 🤗😌
Dderryaa Ikrmels elimi koyunca sabah gurul gurul hissettim annem sen huzursuz olumca huzursuzlaştı dedi
defnekrmn Dderryaa bende şuana kadar yedim halada yerim hiçbir sıkıntımız YÖK çok şükür şuan 21+5 haftalığız ☺️
defnekrmn Dderryaa oo maşallahh annesi çabucak geçer bugünler sen hiç dert etme. Ama mideni rahatsız etmediği sürece sıkıntı Yok yiyebilirsin bence ☺️ Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
bsrm Dderryaa ilacla zararli olume kadar getiriir Allah korusun. Ama diger turlu zararli degil suyunu skip iciyordum
Htctsbk Dderryaa ilç kullanımından sonra greyfurt tüketmek yararlı olmuyor. İlacın yan etkilerini çıkartıyor ortaya içmemen daha iyi olur
Kbrasuer Dderryaa parol kullan canım bende kullanıyorum ve antibiyotik ile düşün 1 bin gr hapta hemde yani salgın var bebege gecer enfeksiyon doktordan iyimi bilcek herkes korkma bu kadar
Berfin2626 Dderryaa parol falan içtiğin de greyfurtu yemek için bir saat bekle ilaçla yakın dakikalarda ilacın etkisini artıyor ve zararlı boyuta gelebilir
Deletedmom2232 Dderryaa greyfurtta C vitamini olmasına rağmen içindeki bir madde bebek için zararlı özellikle gebeliğin ilk aylarında yeme derim portakal yiyebilirsin bende hastaydım öyle geçirdim canım geçmiş olsun
Berfin2626 Seheryakupbebek canım bir kaşık pekmez tatlı kaşığı zencefil tozu bir kaç damla limon karıştır bunkarı 2 sabah akşam ye hiç bir şeyin kalmaz