CereenCkr Jsjkskklsls ben bir kere zar zor buldum gittim hiç memnun kalmadım doktordan zaten aldığım randevu da ki doktorda değilmiş kendisi inşallah siz bulursunuz randevu ve memnun kalırsınız 😍
CereenCkr Arsell orayada randevu çok çok zor bulmak gibi yeşil alanda olmama rağmen hâla randevu bulamadım ne zamandır özele gideceğim 😒
Arsell CereenCkr ben bu sabah buldum perinatolojiden 25 marta. Yarın ya da Pzt sabah dene. Bulursun Allah’ın izniyle
esmerrmm Jsjkskklsls canim önce 182 ara randevu al zaten randevu yoksa yok dicek , nezman hangi gun olucak randevu diye sor , mesela dicekki pazartesi sabah saat 10 sende hemen 9.58 de mhrs de butun bilgileri gir sürekli guncelle randevu düşüyor fikir olsun
Ayvru Kızlar ben de çam sakuradan perinatolojiden ve kadın Doğumdan randevu almak istiyorum ama imkansız asla bulamıyorum. Doğumu orda yapma fikrim var ama hiç muayene olmadan doğuma oraya gidebilir miyim nasıl olacak bilmiyorum
Nurci Jsjkskklsls sabah 9:58 gibi mhrs uygulamasına giriş yapıyorum bütün bilgileri girdikten sonra tam 10 da randevu ara kısmına tıklayınca çıkıyor hatta bu şekilde 2 kere perinatolojiye bile 2 kere buldum ama daha erken diye almadım
CereenCkr Jsjkskklsls inşallah memnun kalırsınız ben gittim kadın doğuma hiç memnun kalmadım tüp bebek merkezine gidiyordum oraya transfer gerçekleşmeden hamile kaldım ama tüp bebekte çok ilgilenmislerdi çok memnun kalmıştım o bölümünden
Jsjkskklsls 3_oglan_annesi buldum tam denilen saatte gırdım bbır suru cıktı ama 15 gun sonrasına veriyor gun ama benim doguma 3 hafta var aldım ama nasıl yapıcam bilemiyorum
3_oglan_annesi Jsjkskklsls gece hep deneyin bnde bazen gece buluyorum birde hiç gitmedinzmi o hastaneye neden bu zamana biraktinz
Seraparsln Jsjkskklsls canım gece 1de sürekli bak yakın zamana bulursun cidden ben hep öyle yapıyorum
Jsjkskklsls 3_oglan_annesi kuzum aylardır takıp ediyorum asla bulamadım bilmiyordum bu sekılde randevu alındığını