Jsjkskklsls Arkadaslar cam ve sakuraya randevu bulamıyorum kafayı yıycem ya yok 1 aydır bakıyorum hergun yok gidenler nasıl gidiyor anlamıyorum
sutlukahve_ Jsjkskklsls randevular saat 10 da açılıyor anında bitiyor saat tam 10 da bak canım 15 gün sonra için randevu açılıyor
CereenCkr Jsjkskklsls ben bir kere zar zor buldum gittim hiç memnun kalmadım doktordan zaten aldığım randevu da ki doktorda değilmiş kendisi inşallah siz bulursunuz randevu ve memnun kalırsınız 😍
esmerrmm Jsjkskklsls canim önce 182 ara randevu al zaten randevu yoksa yok dicek , nezman hangi gun olucak randevu diye sor , mesela dicekki pazartesi sabah saat 10 sende hemen 9.58 de mhrs de butun bilgileri gir sürekli guncelle randevu düşüyor fikir olsun
Nurci Jsjkskklsls sabah 9:58 gibi mhrs uygulamasına giriş yapıyorum bütün bilgileri girdikten sonra tam 10 da randevu ara kısmına tıklayınca çıkıyor hatta bu şekilde 2 kere perinatolojiye bile 2 kere buldum ama daha erken diye almadım
Tugbacim34 Vallahi ben bir kere zar zor bulmuştum, yanımdaki kadına nasıl randevu aldığını sormuştum, o da eşinin hastahane de çalıştığını ve istediği zaman aldığını söyledi. Bende şikayet var sayfasında şikayet yazmıştım
Arsell Jsjkskklsls her gün 9.59da uygulamaya girin. 10 olunca arama yapın. Hatta arama kısmını da doldurun. 10 olunca enter😁 zaten saniyeler içinde gelecek ve gidecek tüm randevular..
Seraparsln Aaa hiç girmem foruma doğuracam neredeyse bı bakayım dedim ben o işin uzmanı oldum ya 😂. Kızlar gece tam 1e alarm kurun bir randevu düşüyor saniyelik aklınıza yatmazsa sol üstteki geri tuşuna basıp geri çıkın bilgiler silinmiyor öyle sonra anında yine ara deyin bulana kadar geri ileri yapın hemen sabaha yada bir gün sonraya yani yakın tarihlere bir sürü randevu çıkıyor bende aylarca randevu alamadım tecrübe ettim hep bunları ilk 4 ay hiç randevu bulamamıştim. Şimdi istediğim zaman bu yöntemle deniyorum alıyorum hemen mutlaka deneyin bulamazsaniz her gece bakın yüz kere ileri geri halledersiniz 😂
Seraparsln Birde erkek doktor kadın doktor kafasına takan varsa takmasin erkeğe aldım kadın çıktı kadına aldım erkek çıktı ne çıkacağını bilemiyorsun bulduğunuz gebe bölümüne alın o yüzden
sutlukahve_ Jsjkskklsls İstanbul’a alakası yok sadece kadın doğuma randevu bulmak her ilde eziyet zor bulunuyor