Dilaralemdar BirazbundanBirazondan1 Hadi inşallah❣️❣️❣️ oksopar enox farketmez aynı dedi inşallah banada şifa olur birtanem çok ama çok teşekkür ederiim🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹
Kylnazli Bende kullanıyorum ama göbekten çok acıdığı için birdaha cesaret edemedim , doktorum koldan vurunca bir sorun olmayacağını söyledi koldan devam ediyorum 🥲
Dilaralemdar Kylnazli Ayy hadi bakalım bende bu akşam başlıcam kol göbek farketmez o zaman doktor da bana kol dedi ama göbekte olsa olur napalım öyle böyle vurulucaz🥹🥹🙏🏻🙏🏻 Sizinde günde 1 tane mi?🙏🏻🙏🏻
BirazbundanBirazondan1 Dilaralemdar ayy bu küçük bilgiyi vereyim aklıma geldi. İğne vurulduğun yerler topaklanıyor oralara bebek yağı sürün topak geçiyor
Dilaralemdar BirazbundanBirazondan1 Yaaa öyle mi, tamamdır aklımda olsun bebek yağıda alayım vurulduktan sonra sürerim🙏🏻🙏🏻 Çok ama çok teşekkür ederim ne kadar iyi geldi mesajlarınız🥲🥲🙏🏻🙏🏻❤️❤️
BirazbundanBirazondan1 Dilaralemdar rica ederim. Ben doğum dan 3 hafta önce öğrenmiştim. Ondan önce artık iğne geçmiyordu. Bebek yağını fuyup ovunca iğne rahat vuruldu. Şimdi herkese söylüyorum. 😊
Dilaralemdar BirazbundanBirazondan1 İğne vurmadan önce mi yağı süreyimm? Ben vurduktan sonra anlamıştım da🙈 Çok teşekkür ederim iyiki varsınız🙏🏻🙏🏻🥲🥲
Gul2808 Dilaralemdar evet günde 1 tane alsiyorsunuz. Kucağıniza aldığınız da herşeyi unutuyorsunuz günde 10 defa olsa yine vurulurum diyor insan . Oglumda 39+5 gün vurulmustum 😂 ikinciye hamileyim şimdi☺️
Dilaralemdar Gul2808 Ahh dimii🥹🥹 Bende öyle diyorum Rabbim dermansız dert vermesin seve seve katlanırım diyorum sağlıkla bir evlat kucağıma nasip olsun yeterki🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Dilaralemdar Flora_bebek Evet bende ecopirin aldım canım benim birde onu içicem. çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
BirazbundanBirazondan1 Dilaralemdar vurulduktan sonra. Ben akşam 6 gibi vuruluyordum. Akşam yatarken bebek yağıyla ovalardım. Topaklanmaya başlayınca sürmeye başlayın bu benim önerim
Flora_bebek Dilaralemdar Rica ederim canım benim ihmal etme sakın iğneleri canın yanar belli ama doğacak olan meleğini düşün ❤️
Ozbekasena Dilaralemdar biraz yakan bı ilaç ağrı yapıyor korkmayın ben tüp bebekte kullandım hala kullaniyorum ben göbekten yapiyorum
Dilaralemdar Ozbekasena Ayy banada kol dedi ama göbektende yapsam birşey demez bence🥹 kol göbek farketmez vuriliyim de🙏🏻🥹 İnşallah şifa olsun hepimizee🥹🥹🙏🏻❤️❤️
Dilaralemdar BirazbundanBirazondan1 şimdi dicem ki nasıl topaklanıyor bilmiyorumki cahilliğimin kusuruna bakma🙈🙈 öğrenicem inşallah 🤭🤭 Bende gece yatmadan vurulmayı düşünüyorum yani vurup yatayım aynı saat olması önemli dedi doktor sabah akşam farketmez dedi. Sizinde öyle dimi?