merve_alan04 zzynpcbnn bu sebepten de sezeryana mı alıyorlarmış ya valla forumda duyuyorum ilk. Ben sezeryan istiyom desem almazlar. Hem kilosu çok iyi hemde haftası yeterli küveze alınmaz cnm merak etme normalde 38 e tarih verirler genelde sağlıkla al kucağına inşallah 🥰
zzynpcbnn merve_alan04 amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Benim özel durumum var sırtımda omurilik yok platin ve da var boydan boya bebek de kanala yerleşmiş kendini aşağı doğru itiyor sürekli. Kese yırtılabilir onu göze alamam dedi doktorum. Bende 38 hafta olsun istiyorum ancak nefesimi kesmeye başladı kendini aşağı doğru ittiği için
merve_alan04 zzynpcbnn Anladım mecburiyetten o zaman varsın olsun sezeryan ama dediğim gibi doğsada sıkıntı olmaz 37 de 38 de 😌
Cennet-polat zzynpcbnn yok canım girmez kilosu güzel eğer sağlık sorunu olmazsa çıkarsınız Allah kolay sağlıklı doğum nasip etsin. 🥰
zzynpcbnn merve_alan04 inşallah 😌 inşallah yarın buraya doğum yaptım da geldim yazabilirim. İnşallah yarın buraya oğlum yanımda uyuyor yazabilirim 🤲 rabbim sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
alevShn zzynpcbnn kilosu da haftası da çok iyi maaşallah. Benzer durumdayız doktorum artık küveze ihtiyaç duymayız her an gelebilir hiç bi sorun olmaz dedi. İnşallah hiç ayrı kalmadan sağlıkla kavuşursunuz, hiç stres yapmayın:)