semra2598 Mervee__ sağ tarafimda sancı oluyordu en başından beri sonra sağlık ocağında kalp atışlarını dinlerken hemşire bak tam şurada demişti sağ tarafını göstererek o Zaman anlamıştım.
Naciyeaydin 2cibebis şu an tam hatırlamıyorum ama iki yemek kaşığı karbonata idrarinizi döktüğünuzde köpürürse erkek köpürmezse kız diyorlardı bende netten bakıp görmüştüm
Arifeeeee Gebelik kesesi yuvarlaksa kız fasulye ye benziyorsa yassı şekilde yani erkek diyorlar bende bunu merak ediyorum.
Arifeeeee 2cibebis bu da tam doğru değil sanırım ilkinde tuttu erkekti bu hamileliğimde solda hissettim hareketlerini ama erkek dedi
Evinuuu Mervee__ hiç alakası yok bence tamamen bünye meselesi erkek hamileligi rahat geçer diyorlar ben esekten dusmusten beter oldum .20 haftalıgim tursu çiğ soğan muz ceviz et balık tavuk hepsinden tiksindim
2cibebis Evinuuu banada erkek dedi ama hrp solda hareket ediyo gerci ic ve dis uktrasona gore sagda yada solda oldklari degisyomus 🙂
Naciyeaydin Zaten buraya da ultrason fotoğrafı atmıştım birkaç arkadaş var onların tahmini tutmuştu 8haftalikken
Biranne_64 Mervee__ bu bende tutmadı ama iki kaşının arasında damar belliyse peşi aynı olur dediler birde ense saçı yukarı doğru durursa erkek aşağı doğru durursa kız dediler ilk bebeğim erkek ikincide erkek. Tabi belkide tesadüf
Beyza2727 Mervee__ kızım da şirin şeyler yerdim oğlum da da ekşi şeyler sevdim kızımda son haftalarda bel ağrım olmuştu bunda başından beri bel ağrısı az kusuyorum pek bulantım olmadi oğlan da