Pinaargunes Aabbccc yaa çok geçmiş olsun ben hic yasamadim 21 haftalik olucaz allah izin verirse ama bi belirtim yok ama mide bulantisi yaşayan arkadasim coktu cok zor bi durum insallah bian once gecer😑
Aabbccc Pinaargunes çok teşekkür ederim valla çok zor mide bulantısı bazıları nda oluyor bazılarında olmuyor bende var maalesef 😟
merve_3807 Pinaargunes bende oldu benimki de uzun duruyor ilk hamileliğimde de olmuştu hatta o zaman oynamıştım kanamıştı doktorum gördü bir şey demedi
Pinaargunes merve_3807 allah allah ya demekki nornal heralde usttekini hamile kaldiktan sonra fark ettmde alttaki yeni olustu benimde insallah gecer😑
mervemurat16 Pinaargunes onun için cildiyeye gidebilirsiniz bendede var göbek bağı yanlış kesildiği için olabilir demişti doktor ama cerraha yönlendirdi o zaman hamileydim
Pinaargunes mervemurat16 hamilelikte olusuyo sanirsam ama anlamadim hic bisey çok trşekkür ederim yorumunuz icin🙏😍
Meralkosar Pinaargunes canım benim 17 sene önce ilk hamileliğimde çıktı düşme olmadı seninkisinden dahada büyük bir et beni bir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar endişe etme
Pinaargunes Meralkosar ay allah razi olsun 😍içimi rahatlattiniz bide acıyo dokununca falan zaten ellemiyorum mikrop falan kapar diye bildiginiz et zaten çok teşekkür ederim yorumunuz için🙏😍