biryildiz42 bunu bana belirtmedin ben başkalarına yazdığın mesajlarını da takip etmedim. İlk yorumumda bile canına yazık bebek küçük dedim saldıran sensin. Hiçbir şey senin sağlığından ve psikolojinden önemli değil bunu da dile getirdim halen saldırır gibi yazmaya devam ettin neler neler yazdın ben yine de kırmadım seni. Halen hakarete ve itham etmeye devam ediyorsun ama merak etme ben hiç senin seviyene düşmeyeceğim. İlerde ne demek istediğimi daha iyi anlarsın. Kimse kimsenin çocuk sayısına vs karışamaz, benim buna asla lafım olmadı, sen benim 3 çocuklu olmama kadar laf ettin. Gidip bir psikologla da konuşabilirsin, üst üste gebeliğin kadını hem fiziksel hem psikolojik ne kadar yıprattığını öğrenebilirsin mesela böyle saldırmak yerine. Sen ne dersen de benim fikrim hep aynı kalacak. Hiçbir şey bir insanın kendi sağlığından daha önemli olamaz, önce can sonra canan. Bir çocuk 2 yaşına kadar anneye en çok ihtiyacı olan zamanlarını yaşıyor ve hamileyken ya da minicik bir bebekle bu asla mümkün değil. Üstelik yalnızmışsınızda. Ben empati kurmasam sizin sağlığınızı düşünüp yazmazdım iyilikten anlamayan sizsiniz:) çirkefliğinizle kalın. Sevgiler