Reina of hadi hadi parçaladın kendini birtek sen biliyorsun zaten bunları 😂😂 hayatım ister hemşire ol ister doktor umrumda mısın ? Kendini bilir kişi mi sanıyorsun ? Hemşire olman umrumda mı ? Ben de laborantım ve insan bedeninini hele ki bir kadın bedenini biliyorum. Üreme meraklısı değilim tek derdim diğer yumurtalıklarımın da kapanmaması ve oda kapanırsa güya hemşirenin ya söyleyeyim sana çocuk sahibi olamam ve tüpler kapanabilir. Derdim de üreyip çoğalmak değil hayat bu yarının ne getireceğini bilemeyiz gurbette eşimle tek başınayız kimsemiz yok burada. Bize bişey olursa kızımız yalnız kalmasın tabi bunu anlayabilir misin bilmiyorum sen anca herşeyi bildiğini san. Bir halt bildiğin yok o kadar gereksiz bir insansın ki bunu anladım. Sen senin gibiler ile iletişime geç 😂Üreme diyorsun da 3 taneyi yaparken herhalde sen üremiyorsun 😂 dördü de yaparsın sen bize konuşup kendini es geçmen 😂 bu arada ülkede ki kaçak ,göçmen ,Suriyeli ile dar görüşlü olmaman mı ay komedisin sen ne alaka ablacım o anlam da mı söyledim 😂😂 onu bile anlayamamışsın